Advert
Advert
Advert

A Milli Takıma Anzer Balı güç katacak

Rize Valisi Ersin Yazıcı, A Milli Hentbol Takımı oyuncularına Belçika maçında güç katması için Anzer Balı hediye etti.

A Milli Takıma Anzer Balı güç katacak
A Milli Takıma Anzer Balı güç katacak admin

Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, beraberinde Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Hentbol Millî Takım Antrenörü Adnan Öztürk ve Millî Takım Kaptanı Ramazan Döne ile Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

Ziyarette Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, Vali Yazıcı'yı Türkiye ve Belçika Milli Takımları arasında oynanacak olan 2018 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası grup elemeleri play-off ilk karşılaşmasına davet etti. Vali Yazıcı ise "Anzer balı size karşılaşmada güç katacak" diyerek oyuncular için Anzer balı hediye etti.

Vali Yazıcı, kabulde yaptığı konuşmasında, "Hentbol sporunda Türkiye, başarılı bir trend yakaladı ve önemli başarılar elde ediyor. Bu başarılarda, değerli antrenörlerimizin emeği çok büyük. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Karşılaşmada motivasyonunuz çok önemli. Her şey istemekle ve inanmakla başlar. Rize Yenişehir Spor Salonu'nda 6 Nisan Çarşamba günü saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı tüm Rizeli hemşehrilerimle birlikte seyretmek istiyorum" diyerek teknik ekip ve sporculara başarılar diledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!