Advert
Advert
Advert

Rize Ülkü Ocakları Alparslan Türkeş'i anıyor

Rize Ülkü Ocakları İl Başkan Vekili Hasan Fehmi Demir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Lideri Merhum Alparslan Türkeş’in ölümünün 19. Yılı dolayısıyla bir açıklama yayımladı.

Rize Ülkü Ocakları Alparslan Türkeş'i anıyor
Rize Ülkü Ocakları Alparslan Türkeş'i anıyor admin

Bu haftayı "Alparslan Türkeş Haftası" olarak ilan ettiklerini belirten Demir’in yaptığı açıklama şöyle; “Türk Siyaset yaşamını etkileyen, Ülkücü Hareketin Başbuğu Alparslan Türkeş’in aramızdan ayrılışının 19. Yılının üzüntüsünü yaşamaktayız. Duruşu, fikri ve tavrıyla biz ülkücüleri kendine hayran bırakan Başbuğumuzu saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Unutulmamalıdır ki Tarihin gördüğü en iyi siyasetçilerinden biri olan Türkeş, aklını hiçbir zaman gelecek seçimlere yormamış, nesillere yormuştur. Bütün düşüncesi ve işlevleri gelecek nesiller üzerine olmak ile beraber söylemleri ve yaşantısı da yeni nesillere hala ışık tutmakta, örnek olmaktadır.

Söz konusunun vatan ve millet olduğu anda gerisini teferruat sayarak kolları sıvayan Başbuğumuz, bizlere şerefli bir davayı miras bırakmıştır. Kendisine bu şerefli davanın mensupları olarak minnettarız. Ülkücü Hareket olarak yaşantımıza aydınlık olan 9 Işık’tan aldığımız fikirlerimiz ile, devletçi politikalarımız, Milletimize olan sadakatimiz ve tarihimize olan sevdamız asla tükenmeyecek, tükenmeye yüz tutmayacaktır.

Değerli Ülküdaşlarım; Unutmayınız ki sizler ‘Şerefli bir bayrağın taşıyıcısısınız’. Başbuğumuzun pek kıymetli ‘Ülkücüler insanlık alemi içerisinde ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdırlar’ sözünü unutmayarak, vatana, millete ve bayrağa olan sevdanızın kullanılmasına müsaade vermeyiniz. Ülkücülük isminin gerektirdiği fikriyata sahip olmak için araştırmalar yapıp, Ocaklarımızda gerçekleştirilen seminer ve konferanslara katılınız. Merhum Başbuğumuzun mirasına sahip çıkarak, atalarımıza layık birer birey olma yolunda mücadele ediniz.

Bu duygu ve düşünceler ile Cenabı Allah’tan başta aziz şehitlerimiz olmak üzere, ebediyete göç etmiş tüm büyüklerimiz ve Cennet Mekân Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi’ye rahmet, Tüm Ülkücü-Milliyetçi camiaya baş sağlığı diliyorum.

Tanrı Türk’ü Korusun ve Yüceltsin.”

Program:

4 Nisan 2016 Pazartesi günü Akşam Namazı’nın ardından Rize Merkez Şeyh Camii’nde Mevlid-i Şerif

7 Nisan 2016 Perşembe günü Saat 18:00 Rize Ülkü Ocakları Binası ‘Alparslan Türkeş’in Hayatı’ isimli konferans

10 Nisan 2016 Pazar Günü Rize Merkez Tuzcuoğlu Memişağa Parkı’nda Saat 12:00-18:00 arası ‘Bir Çınar’ isimli Fotoğraf Sergisi

mhp rize ülkü ocakları
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!