Advert
Advert
Advert

Kasap'tan "Askıda Ekmek" uygulamasına 40 ekmek

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, bir fırın tarafından uygulanan "Askıda Ekmek" kampanyasına 40 ekmek bağışladı.

Kasap'tan
Kasap'tan admin

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize’de  hizmet veren ekmek fırınının başlattığı “Askıda Ekmek” uygulaması ile dikkatleri üzerine çeken  işletme sahibi Yılmaz Tüfekçi’yi ziyaret ederek teşekkür belgesi takdim etti.

Türkiye’de Fakirliği önlemede ve sosyal yardımlaşmada yeni bir sayfa açan “Askıda Ekmek” uygulaması ile toplumsal yardımlaşmanın filizlenen yeni yüzü haline gelen, Rizeli esnaf Yılmaz Tüfekçi’yi işyerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Kasap, ”Projeye sahip çıkıp çalışmaya katkı sunan fırıncı esnafımızı tebrik ediyorum. İnşaallah bu uygulamayı önümüzdeki günlerdede ilimizde yaygınlaştırmak arzusu içerisindeyiz. Ekmeğimizi paylaşırsak barış olur, huzur olur, mutluluk olur. Allah razı olsun katkı sunanlardan" dedi.

Ziyarette Teşekkür belgesini işletme sahibine takdim eden Başkan Kasap, yardım yapanın da yardıma muhtaç olanında birbirini görmeden yapılan bu davranış tarzına 40 ekmek yardım ederek ziyaretini Deniz caddesinde yapılan yeni düzenlemeleri beraberinde Başkan Yardımcısı ve Teknik ekiple inceleme yaparak sonlandırdı.

TAKSİ DURAĞINA ZİYARET

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Başkan Yardımcıları ve teknik ekiple Cumhuriyet meydanında bulunan Önder Taksi durağını ziyaret etti. Durakta Belediye Başkanı’nı Şoförler ve otomobilciler Esnaf odası Başkanı Muzaffer Turan, durak yöneticisi Haydar Akbulut ve çalışanlar karşıladı.

Duraktaki şoförlerle sohbet eden Başkan Kasap, sektör çalışanlarının sorunları hakkında bilgi aldı. Sohbet sırasında gelen bir telefona cevap veren Başkan Kasap, “Alo Önder Taksi, ben Belediye Başkanı Reşat Kasap, Taksici esnafları ziyaretim sırasında denk geldiniz buyrun” dedi. Belediye Başkanı ile konuşan vatandaş hal ve hatır sorduktan sonra Ziraat çay Bahçesine bir taksi gönderilmesini rica etti.

reşat kasap rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!