Advert
Advert
Advert

Rize'de 52. Kütüphane Haftası etkinlikleri başladı

52. Kütüphane Haftası nedeniyle Merkez Vakıflar İlkokulu öğrencileri tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde bir dizi program gerçekleştirildi.

Rize'de 52. Kütüphane Haftası etkinlikleri başladı
Rize'de 52. Kütüphane Haftası etkinlikleri başladı admin

Düzenlenen programa Rize Valisi Ersin Yazıcı, Vali Yardımcıları Mehmet Kurt ve Turan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, kamu kurum ve kuruluş amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

YAZAR İBRAHİM ÜNSAL UÇAR İLE SÖYLEŞİ

Programda, Türk edebiyatına son yıllarda kazandırdığı tarihi romanlarla adından söz ettiren Yazar İbrahim Ünsal Uçar da kitaplar üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.

Uçar, yaptığı söyleşide, şiire ve hikayeye meraklı olan öğrencilere, gecikmeden bir an önce yazıya başlamaları konusunda tavsiyede bulunurken, ileride yazın hayatı için geç kalınabileceğini söyledi.

Kitapları ve edebiyat anlayışı hakkında bilgi veren yazar, öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kitap okumanın önemini belirten bir konuşma yaptı.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Vakıflar İlkokulu öğrencilerinin gösterilerinin ardından 'Kütüphane Kitap Sevgisi- Küresel Anlayış ve Kütüphaneler' konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve vatandaşlar kategorisinde yıl içerisinde en çok kitap okuyanlara ödüllerini Vali Ersin Yazıcı takdim etti.

Program, Ressam Emine Kuvvet öncülüğünde bir araya gelen Vakıflar İlkokulu öğrencilerinin eserlerinden oluşan resim ve kitap sergisinin açılışıyla sona erdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!