Advert
Advert
Advert

Rize'de kitap okuma etkinliği düzenlenecek

52. Kütüphaneler Haftası kutlamaları kapsamında Rize merkezdeki Tuzcuoğlu Memişağa Parkında kitap okuma etkinliği düzenlenecek.

Rize'de kitap okuma etkinliği düzenlenecek
Rize'de kitap okuma etkinliği düzenlenecek admin

Türk Kütüphaneciler Derneği tarafından 2012 yılında başlatılan ve geleneksel olarak her yıl Kütüphaneler Haftası kapsamında tekrarlanan "81 İlde Kitap Okuyoruz" okuma etkinliği bu yıl "İnsan Okur" sloganıyla kutlanacak.

Bu yıl 52.'si gerçekleştirilen Kütüphaneler Haftası kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek olan Kitap Okuma etkinliği ile toplumun kitap ve kütüphaneye ilgisini çekmek, toplumda okuma alışkanlığı konusunda farkındalık yaratmak, öğrencilere okuma alışkanlığı ve zevkini aşılamak, kitap sevgisini arttırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmek amaçlanıyor.

30 Mart 2016 tarihinde 12.30 - 13.30 saatleri arasında Rize Tuzcuoğlu Memişağa Parkında düzenlenecek olan kitap okuma etkinliğine tüm vatandaşlar davet edilirken, etkinlik, Rize Valiliği, Rize Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilecek.

rize belediyesi rize valiliği
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!