Advert
Advert
Advert

Özel Sporcular Rize'yi gururlandırdı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun (TOSSFED) 2016 yılı faaliyet programında yer alan Atletizm Bölge Şampiyonası'nın Üçüncü Bölge Atletizm Yarışmalarına Rize'den katılan Özel Sporcular damga vurdu.

Özel Sporcular Rize'yi gururlandırdı
Özel Sporcular Rize'yi gururlandırdı admin

Antalya'da düzenlenen Atletizm Bölge Şampiyonası'na 3. Bölge olan Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinden down sendromlu, otistik ve zihinsel engelli 408 özel sporcu katıldı.

Rize Valisi Ersin Yazıcı, 15-17 Mart'ta Antalya'da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Federasyonu 3. Bölge Akdeniz Karadeniz Atletizm Yarışmalarından kente madalyalarla dönen özel sporcuları makamında kabul ederek, ödüllendirdi.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Mehmet Sadık Cengiz ile Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Spor Kulübü Derneği Başkanı Adem Türüt de hazır bulundu.

Sporcuları tebrik eden Vali Yazıcı, "Rize'mizden bu çocuklarımızın yarışmadan başarılı bir şekilde çakmasından dolayı fevkalade mutluyuz. Engelliler spor yaparak rehabilite olup sosyal çevrelerine uyum sağlıyor. Aileleriyle daha iyi iletişim kurabiliyorlar. Kısacası onlar mutlu oluyor, onlara hizmet ederken biz de mutlu oluyoruz. Bu çocuklarımızı yetiştiren ailelerini kendilerini ve yine başarılarında önemli katkıları olan antrenörlerini de tebrik ediyorum. Bu başarılılarının devamlı olmasını diliyor, tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum" dedi.

Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Spor Kulübü Derneği sporcularından Cengiz Taştan 400 metre ve uzun atlama branşında birinciliği elde ederken, Yaşar Şimşek 100 metre branşında üçüncü, Recep Memişoğlu 200 metre branşında dördüncü, Köksal Keskin 200 metre branşında dördüncü olarak başarılı sonuçlara imzalarını attı.

Atletizm yarışmalarında dereceye giren sporcularımız Mayıs ayında Denizli'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda Rize'yi temsil edecekler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!