Advert
Advert
Advert

Rize'de 5 gün elektrik kesintisi yaşanacak

Rize merkezde 27-31 Mart tarihleri arasında 5 günü kapsayacak elektrik kesintileri yaşanacak.

Rize'de 5 gün elektrik kesintisi yaşanacak
Rize'de 5 gün elektrik kesintisi yaşanacak admin

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) tarafından yapılan yazılı açıklamada bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 5 gün boyunca Rize Merkezde elektrik kesintisi yapılacak.

27 Mart Pazar günü Rize Merkeze bağlı Gündoğdu ve Taşlıdere Mahallelerinde saat 12.00'de başlayacak olan elektrik kesintisinin 13.00'e kadar sürmesi planlanıyor.

Yine 27 Mart Pazar günü sabah 08.00'de merkeze bağlı Zincirliköprü ve Pekmezli Köylerinde yaşanacak elektrik kesintisinin ise 16.00'ya kadar sürmesi planlanıyor. Yaşanacak elektrik kesintisinin, karayollarındaki bakım çalışmalarına engel olan yüksek gerilim direklerinin kaldırılmasıyla ilgili olduğu vurgulandı.

28 Mart Pazartesi günü merkezdeki elektrik kabinlerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmalarından dolayı 09.00 / 15.00 saatleri arasında Fener Mahallesi, Camiönü Mahallesi ve Mermerdelen Mahallesi'ne kısmen elektrik verilemeyecek.

29 Mart Salı günü Reşadiye Mahallesi ve Camiönü Mahallesinde 09.00 / 15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

30 Mart Çarşamba günü Reşadiye Mahallesi, Camiönü Mahallesi ve Mermerdelen Mahallesinde 09.00 / 15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanmaya devam edecek.

31 Mart Perşembe günü ise Atatürk Caddesi üzerinde, Kale Mahallesinde ve Kale Kuran Kurslarında 09.00 / 15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!