Advert
Advert
Advert

Ak Parti Rize'den şaşırtan basın açıklaması

Ak Parti Derepazarı İlçe Kadın Kolları Teşkilatının basın açıklaması yaparak topluca istifa etmelerinin ardından Ak Parti Rize Kadın Kolları Başkanlığından da bir açıklama geldi.

Ak Parti Rize'den şaşırtan basın açıklaması
Ak Parti Rize'den şaşırtan basın açıklaması admin

Gündüz saatlerinde AK Parti Derepazarı İlçe Kadın Kolu Başkanı Gülizar Şentepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, il ve ilçe yönetiminden sorunlarını, sıkıntılarını çözecek bir muhatap bulamadıklarını, parti yöneticilerinin sadece kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini iddia ederek partilerinden istifa ettiklerini basına duyurmuşlardı.

Akşam saatlerinde Ak Parti Rize Kadın Kolu Başkanı Sema Yağcıtekin imzası ile yapılan basın açıklamasında, Derepazarı Kadın Kolları İlçe Yönetiminin istifa etmesini kendilerinin istedikleri belirtildi.

Yağcıtekin'in yaptığı açıklama şöyle; "Teşkilat disiplinine uymayan tutum ve davranışları nedeniyle Genel Merkez teşkilatımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde Derepazarı Kadın Kollarımızın bu sabah itibariyle istifası istenmiş ve alınmıştır. Bugüne kadar teşkilatımıza vermiş oldukları hizmetlerden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz."

İlgili Haber;

AK Parti Derepazarı'nda toplu istifa depremi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!