Advert
Advert
Advert

AK Parti Derepazarı'nda toplu istifa depremi

AK Parti Derepazarı ilçe kadın kolu yönetimi toplu olarak istifa etti.

AK Parti Derepazarı'nda toplu istifa depremi
AK Parti Derepazarı'nda toplu istifa depremi admin

Parti'de kadınlara değer verilmediği, seçim çalışmalarını dahi kendi bütçelerinden yaptıkları harcamalarla sürdürdüklerini belirten AK Parti Derepazarı İlçe Kadın Kolu Başkanı Gülizar Şentepe, il ve ilçe yönetiminden sorunlarını, sıkıntılarını çözecek bir muhatap bulamadıklarını söyledi.

Derepazarı İlçe Başkanlığı önünde toplanarak istifa ettiklerini açıklayan AK Parti İlçe Kadın Kolu Başkanı Gülizar Şentepe ile yönetim kurulu üyeleri, parti yöneticilerinin sadece kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini söyledi.

Seçimlerde Derepazarı'nı ev ev dolaşan AK Parti'li kadınlar, 30 Mart 2014 seçimleri öncesi başlayan rahatsızlıklarını anlatacak bir muhatap bulamadıklarını ifade ederken, bir de ilçe başkanından fırça yediklerini, il başkanından aylarca randevu alamadıklarını belirtti.

Partinin tümüyle menfaat yapılanması haline dönüştüğünü söyleyen AK Parti Derepazarı İlçe Kadın Kolu Başkanı Gülizar Şentepe, 9 yıldır partide görev yaptığını, kişisel hiçbir makam-mevki beklentisi taşımadan partiye hizmet ettiğini, arkadaşlarıyla birlikte gece gündüz parti için çalıştıklarını ifade ederek, bunun karşılığında sorunlarını, sıkıntılarını dinleyecek bir muhatap bulamadıklarını söyledi.

CUMHURBAŞKANI DUYSUN

Şentepe, Rize'de dertlerini anlatacak kimse bulamadıklarını, durumu genel merkeze bildirdiklerini, oradan da yeterli ilgiyi göremediklerini belirterek, 18 arkadaşıyla birlikte hem görevlerinden hem de partiden istifa ettiklerini duyurdu. Seslerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştırmak istediklerini kaydeden Şentepe, "Cumhurbaşkanımız Rize'deki menfaat yapılanmasını görsün istiyoruz. İl ve ilçe yöneticileri kendi çıkarlarından başka bir şey görmüyor." dedi.

Şentepe, Rize'de kişisel menfaat sağlama peşinde olanların AK Parti'yi kuşattığını üzülerek gördüklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan, benzer sorunları başka ilçelerdeki kadınların da yaşadığı, kimi ilçe kadın kolu yönetimlerinin istifaya hazırlandıkları öne sürüldü. İl Kadın Kolu yönetiminden de 13 kişinin istifa ettiği, istifaların kamuoyuna yansımaması için özel çaba gösterildiği gelen bilgiler arasında...

Haber: Deniz VARLI

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!