Advert
Advert
Advert

Rize'de kaçak silah imalathanelerine eş zamanlı operasyon

Rize'nin Ardeşen İlçesinde ve köyünde kaçak silah imalathanelerine yapılan eş zamanlı operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı.

Rize'de kaçak silah imalathanelerine eş zamanlı operasyon
Rize'de kaçak silah imalathanelerine eş zamanlı operasyon admin

Rize'de huzurun ve asayişin sağlanması noktasında operasyonlarına hız kesmeden devam eden Rize İl Jandarma Komutanlığı, Uyuşturucu Madde Ticareti ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; H.Ö.' ye ait olan Kalkandere ilçesi Ormanlı köyü Çiyakoz mevkiinde, araziye gömülü vaziyette birer kilogramlık iki cam kavanoz içerisinde Bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirdi.

SİLAH İMALATHANESİ ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan, Rize'nin Ardeşen İlçesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından kaçak silah imalathanesine de baskın düzenlendi. Baskın sonucu silah yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Rize İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; Ardeşen İlçesi Fırtına Mahallesinde ikamet eden R.K. isimli şahsa ait apartmanın bodrum katında ve Yavuz Köyü'nde bulunan evlerinin altında kurmuş oldukları silah imalathanesinde yasa dışı olarak silah üretimi yaparak piyasaya sürdükleri yönünde elde edilen ihbar neticesinde, 23 Mart 2016 günü sabah saat 06.00'dan itibaren şahısların Ardeşen İlçesi Fırtına Mahallesinde ve Yavuz Köyünde bulunan evlerinde ve eklentilerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyon kapsamında Ardeşen İlçe merkezindeki 2 imalathanede; 1 Adet El Yapımı Tabanca (9 mm), 1 Adet Tabanca (7,65 mm), 31 Adet Komple Gövde, 4 Adet Namlu ve 1 Adet Kapak Takımı ele geçirilirken, eş zamanlı olarak Ardeşen Yavuz Köyünde yapılan aramada ise 1 adet imalathane ve silah yapımında kullanılan imalat malzemeleri bulundu.

Yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!