Advert
Advert
Advert

BTP Rize İl Kongresi yapıldı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Rize İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi yapıldı.

BTP Rize İl Kongresi yapıldı
BTP Rize İl Kongresi yapıldı admin

Rize'de özel bir otelde gerçekleştirilen kongreye BTP MYK Üyesi Turhan Demir, Genel Merkez MYK Üyesi Ömer Turan ve MYK Üyesi Nihat Hekimoğlu'nun yanı sıra partililer katıldı.

Düzenlenen kongrede mevcut İl Başkanı Hasan Peçe yeniden Rize İl Başkanlığı görevine, 19 isim ise İl Yönetim Kurulu üyeliklerine seçildi. Peçe yaptığı konuşmada, "Ülkemiz bölünmeye ve parçalanmaya adım adım gitmektedir, bizi bu noktaya getiren güçlerin sahnedeki ve sahne arkasındaki aktörleri bilmek ve buna göre strateji belirlememiz gerekiyor. Bizim ülkemizin de tek çözüm yolu Milli Ekonomi Modelini uygulamamızdır" diye konuştu.

SURİYELİ BOMBALAR YAĞINCA ANLADI

BTP MYK üyesi Turhan Demir kongrede yaptığı konuşmada, "14 yıldan beri Türkiye öyle bir noktaya getirildi ki belki bizler bu konuyu ciddiye almayabiliriz bazılarınız bu konuyu hafife alabilir ama Suriyeli vatandaş ki "biz evimizin başına bombalar düştüğü güne kadar savaşın çıktığından haberimiz yoktu" diyor. Türkiye de yaşanılan hadise biz millet olarak bizler sayın genel başkanımızın feraseti ile anbean yaşıyoruz duyuyoruz biliyoruz ama milletimiz bunun farkında hiç değil" dedi.

TERÖR OLAYLARININ SEBEBİ OYLARIMIZDIR

Partinin Genel Merkez MYK üyesi Ömer Turan terör olaylarını analiz ettikten sonra "Seçtiğimiz siyasi irade çözüm ortaya koyacaktır. Emeklinin halini düzeltmek, tarımın halini düzeltmek, sanayinin halini düzeltmek, esnafın halini düzeltmek, piyasaları harekete geçirmek ve toplumda huzuru sağlamak, aman ne zaman bomba patlayacak bu haftaki maç oynanacak mı oynanmayacak mı bu huzursuzluğu çözecek olan ülkeyi yönetenlerdir. Bizim vatandaşımızın oylarıyla iktidarda Ak Parti bulunuyor. Attığı oy ile beraber bugünkü çözümsüzlüğün müsebbibi milletimizdir halkımızdır. Bugün terör olaylarıyla ülkemiz bölünme noktasında geldi ve belki ismi konmamış bölünme yaşıyorsa emin olun ki bunun sebebi bizim oylarımızla iktidara getirdiğimiz insanların bu ülkeyi çözümsüz bir şekilde bırakmasıdır. Çözümleri olmadığı halde bu ülkeyi bu halde getirmişlerdir" diye konuştu.

BALKAN SAVAŞI GİBİ YALAN RÜZGARI ESİYOR

Kongrenin kapanış konuşmasını yapan BTP MYK üyesi Nihat Hekimoğlu ise "Türkiye'nin batısında yer alan insanlar evlerinden çıkamıyorlar, doğu ve güneydoğu insanımız da evine gidemiyor evine giremiyor. Bak biz evimizden çıkamıyoruz onlar evlerine giremiyorlar. Bakın bugün Türkiye tablosu Suriye tablosunu neredeyse aratacak noktaya geliyor. Bu gidişatın sonu iç savaştır. Bugün medyaya baksanız televizyonlara baksanız Türkiye bildiğin Avrupa bir de sokağa çıksanız derseniz ki burası Suriye. Bu nasıl garabet? Aynı balkan savaşı dönemindeki tabloyu yaşıyoruz. balkan savaşları sırasında İstanbul'da o zamanın gazeteleri ordumuz muzaffer savaşı kazandık başlıkları atarken elin Bulgar'ı Çatalca'ya kadar İstanbul'un neredeyse içine kadar girmiş vaziyetteydi. Osmanlı Avrupa'daki topraklarının tamamını kaybetmişti.Değerli kardeşlerim bu iş böyle çözülmez, ülkeyi yönetenler olarak ve biz dün olduğu gibi bugünde Prof. Dr. Haydar Baş beyin ikazlarını dinlemiyoruz ve bunun bedelini ödüyoruz ve ödemeye de devam edeceğiz. Ne zaman aklımız başımıza gelir, bu hadiseleri 30 yıl öncesinden gören Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş beyi dikkate alırız o zaman bizim işlerimiz düzelir" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!