Advert
Advert
Advert

ADD Rize'de Ömer Toprak yeniden başkan seçildi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Rize Şubesi’nde yapılan olağan kongrede mevcut başkan Ömer Toprak yeniden seçildi.

ADD Rize'de Ömer Toprak yeniden başkan seçildi
ADD Rize'de Ömer Toprak yeniden başkan seçildi admin

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Rize Şubesi, 11. Olağan Genel Kurul Toplantısını şube binasında gerçekleştirdi. Tek liste ile yapılan genel kurul seçiminde Mevcut Başkan Ömer Toprak, yeniden başkanlığa seçildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için bulunulan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından bir konuşma yapan Başkan Ömer Toprak; “Tam bağımsız, Atatürk Cumhuriyeti ve değerlerinin sorunsuz yaşandığı bir Türkiye mücadelesinde 20 yıl önce ADD Rize Şubesi çatısı altında bir araya geldik. Gönül birliği içerisinde yürüttüğümüz çalışmalar her zaman istediğimiz sonucu vermese de, gelecek idealimizi, umudumuzu kaybetmeden 11. Olağan genel kurulumuzu gerçekleştiriyoruz” dedi.

Toprak konuşmasında, "Büyük Ortadoğu Projesi (BOP)  kapsamı içerisinde sınırların ve rejimlerin değiştirildiği, Cumhuriyete saldırının en yoğun yaşandığı günlerden geçiyoruz. Cumhuriyeti yasa dışı görenler, kumpas davaları, çözüm süreci, barış süreci, açılım, eğit donat gibi projelerle; birlikte yaşama irademizi, ulusal birliğimizi hedef almıştır ve bunun sonucu olarak bugün ülkemizde bir iç savaş görüntüsü ve fiilen bölünmüş bir ülke görüntüsü vardır. Bu süreçlere hukuksal zemin oluşturacak olan bölücü anayasa olarak tanımladığımız yeni anayasa süreci ve önüne yeni getirilerek bizleri aldatmayı hedefleyen birçok ihanet projesine karşı daha dikkatli olmalı ve etkisiz kılacak mücadeleyi yürütmeliyiz. Ülkemizin çeşitli yerlerinde Atatürk heykellerinin yakılmasından, çeşitli şekillerde tahrip edilmesine veya farklı düzenlemeler adı altında Atatürk anıtlarının, Atatürk ismini taşıyan kurumların ortadan kaldırılmasına kadar, Atatürk ve Cumhuriyet karşıtı birçok saldırının tanığıyız. İlimizde de Atatürk anıtını kaldırıp yerine bardak koyma girişimine karşı kamuoyu oluşturarak yürüttüğümüz çalışmalarda bu girişimi durdurmuştuk. Atatürk'ü, Cumhuriyeti itibarsızlaştırma projesini başta siz Atatürkçü dostlarımızın karşı duruşlarıyla boşa çıkartacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçimde Ömer Toprak başkanlığındaki ADD Rize Şubesi'nin yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu; Fazıl Ekşi, Nevzat Şimşek, Mehmet Büyükdemir, Fazilet Türüt, Tevfik Rakıcı, İdris Kocapir. Yönetim Kurulu Yedek Listesi ise; Nihal Sakarya, Arif Yılmaz, Barış Erdem, Hasan Yıldız, Aziz Rakıcı, Furkan Mimar ve Kadem Yılmaz isimlerinden oluştu.

Denetleme Kurulu; Ömer Şan, Emrullah Taşçı ve Hasan Yıldız isimlerinden oluşurken Denetleme Kurulu Yedek Listesi; Yüksel Fener, İsrafil Özdemir ve Ahmet Ali Baltacı isimlerinden oluştu. Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine Gülderen Kulaksızoğlu, Yasemin Toprak ve Osman Çelik, Yedek Üyeliklere ise Nurten Delihasan, Emriye Yenigün ve Orhan Ferah seçildi.

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!