Advert
Advert
Advert

Çayeli Kent Konseyi, bilimsel makale konusu oldu

24 Haziran 2014 tarihinde kurulan ve Başkanlığını Çayeli Belediye Meclis üyesi Vatan Karakaş'ın yürüttüğü Çayeli Kent Konseyi, bilimsel makale konusu oldu.

Çayeli Kent Konseyi, bilimsel makale konusu oldu
Çayeli Kent Konseyi, bilimsel makale konusu oldu admin

Konuyla ilgili açıklama yapan Çayeli Belediye Meclis üyesi Vatan Karakaş, "Kuruluşumuzdan bu yana bir taraftan konseyin kurumsal yapısını oluşturmaya çalışırken bir yandan kent konseylerinin tanıtımını yapıp diğer taraftan da çeşitli organizasyonlarla adımızdan sıkça söz ettirdik. Sadece kendi kurum kimliği altında değil, İlçede faaliyet yürüten kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarını harekete geçiren bir yönetim anlayışı ile hareket edilmesi ki bunun en büyük örneği Çayeli spor kulübü adına Gençlik ve Spor Bakanlığına yazılmış ve kabul edilmiş şuanda uygulanmakta olan hibe projesidir" dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 8 Ekim 2006 Yılı 26313 sayılı Resmi gazetede yayımlanan Kent konseyleri yönetmeliğince tanımlanan bütün argümanları en iyi şekilde kullanan yapısı ve faaliyetleri ile Çayeli Kent Konseyi il dışından akademik gözleri üstüne çekmişti.

Araştırma görevlisi Arzu Yılmaz Aslantürk Karadeniz Teknik Üniversitesinde yaptığı doktora çalışmasında yazmış olduğu ‘’Müzakereci Demokrasinin Kentsel Yönetişimi Sürdürülebilirlik Aracı; Çayeli Kent Konseyi Örneği‘’ adlı makale ile 14-16 Nisanda Turgut Özal Üniversitesinde düzenlenecek olan International Turgut Özal Congress on Business, Economics and Political Science İşletme, Ekonomi ve Siyaset Bilimi Uluslararası Turgut Özal Kongresinde 170 katılımcı arasına girmeye hak kazandı.

14 Nisanda Ankara'da düzenlenecek kongrede yapılacak sunum için detaylı bir inceleme için Çayeli’ne gelecek olan Arzu Yılmaz Aslantürk çok daha detaylı bir çalışma yapacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!