Advert
Advert
Advert

TBMM Başkanı Kahraman Rize Valiliği'ni ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Rize Valiliği'ni ziyaret etti.

TBMM Başkanı Kahraman Rize Valiliği'ni ziyaret etti
TBMM Başkanı Kahraman Rize Valiliği'ni ziyaret etti admin

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Rize'ye gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Rize Valiliği'ne gelerek şeref defterini imzaladı, Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Rize Valiliği'ne gelişinde Vali Ersin Yazıcı, Milletvekilleri Hasan Karal, Osman Aşkın Bak, Hikmet Ayar, Ravza Kavakçı Kan, Şaban Dişli, Zeki Aygün, İl Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü ve diğer ilgililer tarafından karşılanan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Polis Merasim Mangasını selamlayarak, Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Vali Yazıcı ile bir süre Rize hakkında sohbet eden ve ardından kendisini bekleyen basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, geçmişte Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanlığını yaptığı şu anki onursal başkanı olduğu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin 10. kuruluş yıl dönümü için memleketine geldiğini belirterek "Recep Tayyip Erdoğan Üniversitemizin 10. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri dolayısıyla memleketim Rize'deyim. Rize'mde olmaktan bahtiyarım. Üniversitemiz inşallah nice 10 yıllar görür. Muhterem Cumhurbaşkanımızın adını taşıyor. Bu açıdan apayrı bir ehemmiyete haiz. O isme layık çalışmalar olması lazım. Yükseköğretime gerekli önem verildi. Uzun yıllar bu verilmemişti. Şimdi üniversitesi bulunmayan ilimiz yok. Bu güzel bir gelişme. Üniversiteler gittiği yerlerin gelişmesinde katkı sağlar. Aynı fonksiyonları ifade eden bir üniversitemiz. Üniversiteler ile ilgili çeşitli ölçüler var. Bu ölçülerde göre üniversitemiz iyi bir yerde" dedi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman son günlerde yaşanan terör olaylarını da değerlendirerek, "Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür. Geliştikçe önünü kesmek isteyenlerin oyunlarını bozacak güçtedir. Hepimizin başı sağ olsun diyorum. Vefat edenlerin ailelerine sabırlar diliyorum.Yaralılara da acil şifalar diliyorum. İnanarak söylüyorum ki terör meselesinin üstesinden geleceğiz. Bu hadiseler önlenecek. Toplum her kesimi ile bir bütün halindedir. Tek kalp halinde çarpmaktadır. Bu bütünlük bizim için çok önemlidir" diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!