Advert
Advert
Advert

Rize'den 250 bin şehidimizin ruhlarına dua

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Rize’de sabah namazı ile Sahil Camii'nde Dua'larla başladı. Rize Protokol'ünün de hazır bulunduğu Sahil Camii vatandaşlarla doldu taştı.

Rize'den 250 bin şehidimizin ruhlarına dua
Rize'den 250 bin şehidimizin ruhlarına dua admin

101. Yılda Rize de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen Sahil Camii'ndeki Çanakkale şehitlerini anma programına Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, il Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Müftüsü İsmail Yalçın, Vali yardımcıları, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve çok sayıda vatandaş yapılan dua’lara ‘Amin’ dediler.

BEREKET DUASI YAPILDI

Cemaatle bir arada olan ve her Cuma Bereket duasına farklı mahallelerde katılan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde Bereket duasını Ekrem Orhon mahallesinde gerçekleştirerek; Onur ve şöhretle dolu bir tarihe Türk milletinin temsilcilik, Mehmetçiğin ise mimarlık ettiğini söyleyerek, Çanakkale'nin imanın zaferi olduğunu söyledi.

Sahil Camii'ndeki program vatandaşların amin sesleri ile İl Müftüsü İsmail Yalçın’ın yaptığı dua ile sona erdi. Cami avlusunda O günün Askerlerinin cephede içtiği çorbadan Başkan Kasap, vatandaşlara ikram etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!