Advert
Advert
Advert

Rize Ülkü Ocakları şehitlerimizi unutmadı

Rize Ülkü Ocakları tarafından Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yıl Dönümünde şehitlerimizin ruhları için hoşaf dağıtımı gerçekleştirildi.

Rize Ülkü Ocakları şehitlerimizi unutmadı
Rize Ülkü Ocakları şehitlerimizi unutmadı admin
Haber: Turgay AYHAN

Rize Ülkü Ocakları Başkanı İhsan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tuzcuoğlu Memişağa Parkı'nda (Eski Belediye Parkı), şehitlerimizin ruhları için hazırlatılan hoşafı elleriyle vatandaşlara ikram ettiler.

Etkinlik boyunca yaklaşık 500 kişiye ikramda bulunulurken Rize Ülkü Ocakları Başkanı İhsan Alkan yaptığı açıklamada, "Kutsal vatan topraklarımızı canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.

Alkan açıklamasında, "Bugün 101. yıl dönümü olan ve destansı kahramanlıkların yaşandığı Çanakkale Deniz Zaferi, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarının Anadolu'yu Türk vatanı yapmayı sağlayan önemli bir zaferdir. Ülkü Ocakları olarak, vatanımız için bugüne kadar canını vermiş tüm şehitlerimizin emanetlerini canımız pahasına koruyacağımıza söz veriyoruz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için bugüne kadar canlarını hiç düşünmeden vererek şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize minnet borçluyuz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad olsun" şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!