Advert
Advert
Advert

Başkan Kasap iş adamlarıyla Rize'yi konuştu

Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, Öğretmen evinde Rize’deki iş adamları ile buluştu.

Başkan Kasap iş adamlarıyla Rize'yi konuştu
Başkan Kasap iş adamlarıyla Rize'yi konuştu admin

Rize Belediyesinin düzenli olarak organize ettiği, buluşma, bu kez belediye meclis üyesi Burak Çakıroğlu moderatörlüğünde Rize'nin sosyal ve ekonomik durumundan kültürel yapısına, Trafik sorunundan yapılan hizmetlere kadar şehrin rahat bir nefes alması için; şehrin daha da yaşanılır hale gelmesi gereken konular görüşüldü.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaptığı konuşmada, ”Birlikteliklerimize dün olduğu gibi bugün de, hem kuruluşlarımızın temsilcileri hem iş adamları hem de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz. İsteklerinizi yapmaya hazırız diyeceğiz. Ama sonraki süreçlerde taleplerinizin yerine getirilmesi için biz sizin hizmetkarınız isek sizler de bu şehrin bütünlüğünün sağlanması için çukurların olmaması için bizimle omuz omuza vermelisiniz. Herkesle kucaklaşmaya devam edip her türlü hamleyi şehrimiz için birlikte gerçekleştirmeliyiz” dedi.

İŞ ADAMLARI VE KURULUŞLAR ŞEHRİN YÜKÜNÜ ÇEKENLERDİR

Başkan Kasap katılımcılara iki yıla yakın zaman diliminde yürütülen belediye çalışmalarını da slayt sunum eşliğinde anlatarak, Belediye yönetimlerinde iş dünyası ve kuruluşları önemsedikleri şehrin yükünü emekleriyle onların çektiğini dile getirerek, misafirlerin talep istek ve şikayetlerini dinledi. Yaptığı değerlendirme konuşmasında; ”Rize Belediyesi olarak İş adamlarımızla farklı mekânlarda zaman zaman bir araya gelerek, Rize ile ilgili pek çok konuyu konuşuyoruz. Bu akşamki toplantımız biraz daha farklı amaç taşıyor. Bu toplantıyı düzenlememizin sebebi ise belediye olarak yapmış olduğumuz çalışmaları görsel sunum eşliğinde sizlere sunmak, sizlerle istişare etmek, sizlerinde düşüncelerini almak ve çalışmalarımızı bu yönde devam ettirmektir." dedi.

GÖRÜŞLERİNİZİ DİKKATE ALACAĞIZ

Yapmış olduğu görsel sunumun ardından iş adamlarına söz hakkı vererek düşüncelerini not alan Başkan Kasap, "Bu akşam burada 32 ayrı not aldım ve burada teknik ekibim ile birlikte görüşlerinizi dinledik. Samimi olarak bizlere sunmuş olduğunuz görüşlerinizi adımlarımızı atarken elbette dikkate alacağız. Amacımız hep birlikte yaşamış olduğumuz bu şehri, geleceğe yönelik olarak daha yaşanabilir bir şehir haline dönüştürmek. Temel amacımız Rize’nin geleceğine yönelik adımları sadece bizler değil hep birlikte atmak” olduğunu yineleyerek bu gibi toplantı ve buluşmaların devam edeceğini söyledi.

Buluşmaya; Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları; Ticaret Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Müsiad Başkanı Mahmut Tabak, Tümsiad Başkanı Abdulbaki Fil ve Rize’de faaliyetlerini sürdüren iş adamları katıldı.

reşat kasap rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!