Advert
Advert
Advert

Gündoğdu'nun doğalgaz hayali yıl sonuna kaldı

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 4 farklı mahallede incelemelerde bulunarak muhtarlardan bilgi aldı.

Gündoğdu'nun doğalgaz hayali yıl sonuna kaldı
Gündoğdu'nun doğalgaz hayali yıl sonuna kaldı admin

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap Gündoğdu merkez, Dağınıksu ve Engindere mahallelerini gezerek çalışmaları inceledi.

Başkan Kasap, Engindere mahallesi ile Gündoğdu arasında özel bir firma yetkilileri tarafından başlatılan doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler aldı.

Başkan Kasap, "Geçtiğimiz yıl içerisinde Engindere mahallesinin deniz kısmı, yani alt mahalle olarak tabir edilen kısımda döşenen doğalgaz hattının ardından çalışmalar bu yıl dağ darafında bulunan yerleşim alanında devam ediyor. Engindere mahallesinde özel firma yetkilileri tarafından 2016 yılı yatırım planı çerçevesinde önceki yılda tamamlanamayan doğalgaz hattının, Gündoğdu merkeze kadar tamamlanması düşünülüyor. Hava şartlarının uygun gitmesi halinde yeniden başlatılan doğalgaz çalışmaları bitirilerek, 2016 yılı sonuna kadar Gündoğdu merkezin gazı kulanabilir duruma getirilmesi hedefleniyor." dedi.

Dağınıksu Mahallesinde de incelemelerde bulunan Başkan Kasap, eksiklik gördüğü alanları teknik ekibine not aldırarak eksikliklerin giderilmesi noktasında talimat verirken, vatandaşlara asfalt ve beton yol çalışmalarının 2016 yılında da aralıksız sürdürüleceğini söyledi.

reşat kasap rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!