Advert
Advert
Advert

Yazıcı: "Kapımız, gönlümüz tüm Rizelilere açık"

Rize Valisi Ersin Yazıcı, inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Çayeli ilçesine bağlı Madenli Beldesini ziyaret etti.

Yazıcı:
Yazıcı: admin

Vali Ersin Yazıcı, Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal ile birlikte Çayeli İlçesine bağlı Madenli Beldesini ziyaret ederek; belde belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kentte göreve başladığı günden bu yana gerek idari sorumluluğunu yerine getiren gerekse halkla bütünleşmek amacıyla ilçe, belde ve köy ziyaretlerini sürdüren Vali Yazıcı Madenli Beldesini ziyaret etti.

Vali Yazıcı'nın beldelerine gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Belde hakkında, yapılacak projeler ve devam eden çalışmalar hakkında Vali Ersin Yazıcı'ya bilgi verdi.

Gerçekleştirdiği ziyarette verdikleri hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Necip Yazıcı'ya ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini ileten Vali Yazıcı, "Evvela bu güzel ve sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Başkan Yazıcı nezdinde tüm Madenli Belediyesi personeline gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı şükranlarımı iletiyorum. Ziyaretimizde Belediyenin çalışmaları, sorunları ve projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Beldelerimizi ve köylerimizi ziyaret ederek, kırsal kesimin ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, buna göre gerekli çalışmaları yaparak beldelerimize ve köylerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Bizim kapımız, gönlümüz tüm Rizelilere olduğu gibi tüm Madenli Beldesinde yaşayan kardeşlerimize de açık" şeklinde konuştu.

MUHASEBECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Muhasebe Haftası nedeniyle Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Muammer Berberoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, 1-7 Mart tarihleri arasında Muhasebe Haftasının kutlandığını söyleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Vali Ersin Yazıcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhasebecilerin günlerini tebrik etti.

ZARARLI ALIŞKANLIKLARLA MÜCADELE

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Rize Şube Başkanı Harun Mertoğlu, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanılan Yeşilay Haftası nedeni ile beraberindeki heyetle Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Yeşilay Rize Şube Başkanı Harun Mertoğlu ziyarette yaptığı açıklamada, ülkemizde her yıl Mart ayının ilk haftasının "Yeşilay Haftası" olarak kutlanmakta olduğunu, bu hafta içinde Rize il genelinde gençliğin ve diğer vatandaşların madde bağımlılığına karşı bilinçlendirilmesi için, çeşitli eğitim çalışmalarının yapılacağını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yazıcı ise, Yeşilay Cemiyeti'nin alkol, sigara ve uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklarla mücadelede ve bu maddelerin kullanımına karşı toplumu bilinçlendirme konusunda yaptığı çalışmaların önemine değindi.

Bağımlılıkla toplumsal mücadelenin gerekliliğini ifade eden Vali Yazıcı, "Geleceğimizi ve evlatlarımızı madde bağımlılığından koruyabilmek için el ele vermeli, ailelerle ve eğitimcilerimizle koordineli bir şekilde çalışmalıyız. Biz de Valilik olarak geliştirdiğimiz sosyal projelerle gençlerimizin sağlığını bozan, bağımlılık yaratan maddelere karşı üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi madde bağımlılığı konusunda gerekli tüm bilgileri edinmeye ve Yeşilay gönüllüsü olmaya davet ediyorum" dedi.

Ziyaret sonunda Yeşilay Cemiyeti Rize Şubesi Yönetimi, Vali Ersin Yazıcı'ya Yeşilay rozeti taktı.

ersin yazıcı rize valisi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!