Advert
Advert
Advert

MHP'li Serkan Birben'den "2 Mart" Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı Serkan Birben, Rize’nin kurtuluşunun 98. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

MHP'li Serkan Birben'den
MHP'li Serkan Birben'den admin

MHP'li Birben yayımladığı mesajında şunları belirtti; "2 Mart 1918 de şanlı ordumuzun ve milis kuvvetlerimizin RUSLARLA mücadelesi zaferle sonuçlanmıştır. Aynı mukaddesata inanan, aynı bilinçte Trablusgarpta, Sarıkamışta, Kafkaslarda, Çanakkale de vatanın her yerinden gelip savaşan bu toprakları bizlere emanet eden ecdadın soyları olarak, ülkemizin bir ateş çemberi içerisinde olduğu bu günlerde birlik ve beraberliğimizi bozmadan, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin çizgilerinden hiçbir taviz veremeden yolumuza devam edeceğiz.

Destanlaşan bir kurtuluş mücadelesini ortaya koyarak, bütün dünyaya örnek olmuş Türk Milleti, vatanın her köşesinde olduğu gibi Rizemizde de bu millete yakışır bir şekilde mücadele vermiş, 98 yıl önce ilimizi düşman işgalinden kurtarmıştır.

Bizlere bağımsızlığımızı kazandırarak, bu topraklarda hür yaşamamızı sağlayan başta İstiklal Harbi Başkomutanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal

Atatürk ve onun silah arkadaşları, bütün şehitler ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun."

mhp mhp rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!