Advert
Advert
Advert

Rize Jandarması göz açtırmıyor: 1 kişi tutuklandı

Rize'nin 2 farklı ilçesinde yapılan operasyonlarda kaçak mazot ve içki yakalanırken, uyuşturucu operasyonunda ise 1 kişi tutuklandı.

Rize Jandarması göz açtırmıyor: 1 kişi tutuklandı
Rize Jandarması göz açtırmıyor: 1 kişi tutuklandı admin

Rize İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından "Akaryakıt, Gümrük ve Tekel Kaçakçılığı suçlarının önlenmesine" yönelik yapılan istihbari çalışmalar doğrultusunda, Ardeşen İlçesinde yapılan aramalarda, 14 adet bidon içerisinde toplamda 735 litre kaçak Mazot, 45 adet toplamda 1000 ml Votka, 32 adet toplamda 500 ml Votka, 4 adet Bira ele geçirilerek 2 araca da  ihtiyati tedbir kararı verildi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında yasal işlemlere başlatıldı.

UYUŞTURUCU OPERASYONU

Öte yandan Kalkandere İlçesinde "Uyuşturucu İmal ve Ticareti" yaptığı öğrenilen şahıslara suçüstü halinde yapılan operasyon sonucunda 5 kişi uyuşturucu kullandığı şüphesi ile 3 kişi ise Uyuşturucu İmal ve Ticareti şüphesi ile gözaltına alınırken, 1 kişi tutuklanarak Kalkandere L Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.

Yapılan aramalarda ise satışa hazır paketlerde 32 gram Bonzai maddesi, 10 gram kenevir tohumu, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet 7,65 mm. tabancaya ait 7 adet mühimmat ele geçirildi.

ardeşen kalkandere Rize İl Jandarma Komutanlığı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!