Advert
Advert
Advert

Rize'de kaçak silah üreten 4 kardeş tutuklandı

Rize'nin Pazar ve Ardeşen İlçelerinde kaçak silah imalathanelerine yapılan operasyonlarda 4 kardeş tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize'de kaçak silah üreten 4 kardeş tutuklandı
Rize'de kaçak silah üreten 4 kardeş tutuklandı admin

Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Ardeşen ve Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında 26 Şubat 2016 tarihinde Ardeşen ilçesinde R.E.Y, isimli şahsın CY, M.Y, E.Y isimli 3 kardeşiyle birlikte silah imalatı yaptığı adreste yapılan aramada 1 Adet kullanıma hazır tabanca, 3 adet tabanca gövdesi, 4 adet tabanca sürgüsü, 4 adet namlu, 42 adet MKE yapımı mermi, 4 çift kabza kapağı, 4 adet emniyet kilidi, çok sayıda pim, 8 adet sprey boya ve silah yapımında kullanılan 2 adet mengene, 2 adet matkap makine ve çok sayıda eğe, zımparalar ile çeşitli küçük ebatta matkap uçları ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kardeş R.E.Y, CY, M.Y. ve E.Y. tutuklanarak Kalkandere L Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Hırsız ve firari tutuklandı

Öte yandan 21 Ocak 2016 tarihinde Ardeşen İlçesinde bulunan bir büfeden 40 karton değişik markalarda sigara ve 4 koli halinde 48 adet alkol çalan E.Ç. isimli şahıs, Ardeşen Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan detaylı çalışmalar sonucunda 25 Şubat 2016 tarihinde yakalandı. Çalıntı malzemeler şahsın işyerinde yapılan aramada bulunmuş olup iş yeri sahibine teslim edildi.

25 Şubat 2016 tarihinde Pazar ilçesinde “Tehdit” suçundan aranması bulunan M.İ, isimli şahıs Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yakalandı. Şahsın aracında yapılan aramada 3 adet silah ve bu silahlara ait şarjör ve mermi ele geçirildi.

Ardeşen'de yakalanan E.Ç ve Pazar'da yakalanan M.İ tutuklanarak Kalkandere L Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

ardeşen pazar rize il emniyet müdürlüğü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!