Advert
Advert
Advert

Çayeli Gençlik Meclisi Vali Yazıcı'yı ziyaret etti

Çayeli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Halil İbrahim Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Ersin Yazıcı ile görüşerek, meclisin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çayeli Gençlik Meclisi Vali Yazıcı'yı ziyaret etti
Çayeli Gençlik Meclisi Vali Yazıcı'yı ziyaret etti admin

Ziyaret esnasında konuşan Rize Valisi Ersin Yazıcı, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Ülkemizi sizlere emanet ediyoruz. Sizleri geleceğe hazırlamak için RENK Projesi gibi çeşitli projelere de öncelik veriyoruz. Eğitimli ve nitelikli bireylerin yetişmesi geleceğimiz adına büyük önem taşımaktadır. Genç kardeşlerimizin bu bilinçle hareket ederek çalışmaları gerekmektedir. Bu bilinçle hareket ederek çalışan genç kardeşlerimize destek verecek, onları bu yolda yalnız bırakmayacağız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız. Ülkemiz için kendinizi her alanda geliştirmelisiniz. Bizim önem verdiğimiz en önemli sektörlerden bir tanesi eğitim, yani insana yatırımdır" diye konuştu.

Rize'de gençlere yönelik önemli faaliyetler yapıldığını da vurgulayan Vali Yazıcı, sosyal aktivitelerle de gençlerin her zaman yanında olarak moral ve motivasyonlarını sağladıklarını söyledi.

Ziyaret sonrası gençlere kitap hediye eden Vali Yazıcı, öğrencilerin 'Özçekim' isteklerini de kırmayarak 'Özçekim Pozu' verdi.

çayeli belediyesi ersin yazıcı rize valisi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!