Advert
Advert
Advert

Gültekin muhtarlarla beraber çalışıyor

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin Deniz mahallesinde ve Fırtına Mahallesinde altyapı hizmetlerini yerinde inceliyor, eksikliklere anında müdahale ediyor.

Gültekin muhtarlarla beraber çalışıyor
Gültekin muhtarlarla beraber çalışıyor admin

Mahallelerin, cadde ve sokakların hizmet sunumunu, eksiklikleri, vatandaşın taleplerini ve şikâyetlerini mahalle muhtarlarıyla takip eden belediye başkanı Hakan Gültekin, Deniz ve Fırtına mahalleleri esnafını Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleriyle ziyaret etti. Ardından Fırtına Mahallesi muhtarı Dursun Ali Özyanık ve Deniz Mahallesi muhtarı Mehmet Çırakoğlu ile birlikte mahallelerdeki hizmetleri yerinde denetledi.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, yaptığı açıklamada; “Her zaman söylüyoruz; muhtarlarımızın belediyemizle mesai ortaklığı vardır. Yerel yönetimde ortak paydaş olarak görüyoruz. Mahallelerimizdeki hizmetleri muhtarlarımızla eşgüdümlü yürütüyor ve denetliyoruz. Bu uygulamayla eksikliklere anında müdahale ediyoruz. Vatandaşın hizmet alımını kolaylaştırıyoruz. Esnafımızla görüşüp takdir, talep ve eleştirileriyle hem hal oluyoruz. Kendimizi vatandaşın yerine koyup taleplerini yerinde dinleyip çözüm üretimi için titizlikle not alıyoruz. Böylece vatandaş memnuniyetini de kazanıyoruz.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!