Advert
Advert
Advert

Rize'nin Halk Oyunları Şampiyonları belli oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2015-2016 Faaliyet Programı çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Halk Oyunları İl Birinciliği ve Kulüpler İl Birinciliği yarışmaları sona erdi.

Rize'nin Halk Oyunları Şampiyonları belli oldu
Rize'nin Halk Oyunları Şampiyonları belli oldu admin

Yeni Şehir Spor Salonunda yarışan Okul takımlarında minikler kategorisinde Şevket Yardımcı İlköğretim Okulu, Yıldızlar Kategorisinde Merkez Kurtuluş Ortaokulu, Gençler kategorisinde ise Rize Halk Eğitim Merkezi birinci oldu. Kulüpler kategorisinde ise miniklerde Ranihli Spor Kulübü, Yıldızlarda Rize Belediye Spor Kulübü, Gençlerde Rize Belediyesi Spor kulübü, Büyüklerde Fındıklı Belediye Spor Kulübü birinciliği elde ettiler.

Yarışmalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve başarı belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakçı  tarafından verildi.

Dereceye girip birinci olan takımlar ileriki tarihlerde açıklanacak olan gurup müsabakalarında yarışarak Rize'yi temsil etmeye hak kazandılar. Dereceye giren okul takımları şöyle sıralandı;

  

MİNİKLER KATEGORİSİ    1-Şevket Yardımcı İ.Ö.O 2-Merkez T.O.B.B İ.Ö.O 3-Merkez Kurtuluş İ.Ö.O YILDIZLAR KATEGORİSİ      1-Merkez Kurtuluş Ortaokulu 2-Merkez Denizciler Ortaokulu 3-Merkez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu GENÇLER KATEGORİSİ      1-Rize Halk Eğitim Merkezi 2-Rize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3-Ardeşen Kanuni Anadolu Lisesi 4-Çay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
mustafa çelik rize halk eğitim merkezi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!