Advert
Advert
Advert

Gençlerin sabah namazı buluşmaları devam ediyor

2015 yılında Rize Gençlik Merkezi tarafından “Günün en güzel vaktinde şehrin kalbinde buluşalım” sloganı ile başlatılan “Seher Buluşmaları” 2016 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 il ve ilçe Gençlik Merkezlerinde uygulanmaya başlandı.

Gençlerin sabah namazı buluşmaları devam ediyor
Gençlerin sabah namazı buluşmaları devam ediyor admin

Rize ve Çayeli Gençlik Merkezleri bir ay boyunca belirledikleri camileri sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaştı ve Cuma sabahları için camilerde buluşmalar planlandı. Cemaatle kılınan namazın ardından camii imamı ile kısa bir sohbette bulunuldu ve bazen sponsorların bazen de kendi imkanları ile düzenlenen kahvaltılar yapıldı.

Program ile ilgili Rize Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakçı ve Çayeli Gençlik Merkezi Müdürü Emre Çataklı; “Gençlik Merkezlerinde Yeni Bir Nefes diyerek çıktığımız bu yolda bu ay Sabah namazı buluşmaları programı düzenledik. Bir önceki yıl da söylendiği gibi sabah namazları günün en güzel vaktidir, istedik ki gençlerimiz de o huzuru yaşasınlar, sabah namazıyla başlanan bir günün bereketini hissetsinler. 2015 yılında Rize Gençlik Merkezi öncülüğünde başlatılan bu projenin tüm Türkiye’de uygulanması da bizler için ayrı bir mutluluktur” şeklinde ortak açıklama yaptılar.

Programa Rize Merkezde; İl Müftüsü İsmail Yalçın, Rize Valisi Eşi Hanife Yazıcı, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür Vekili Esra Alemdaroğlu, Rize Kanserle Yaşam ve Mücadele Derneği Başkanı Nilüfer Ermen, Rize Otizmle Mücadele Derneği Başkanı Mukaddes Usta, Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz ve Yönetimi, Rize Gönül Elçileri Birimi, Rize Müftüsü Eşi Fatma Yalçın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Eşi Gül Altuntaş, Emniyet Müdürü eşi Esma Çakıcı ve Çayeli’nde İlçe Müftüsü Abdullah Yılmaz, ilçe meclis üyeleri de katıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!