Advert
Advert
Advert

Diriliş Osmanlı Başkanlığı Rize'den dirildi

Kısa bir süre önce kurulan Diriliş Osmanlı Başkanlığı Rize'den start verdikleri Karadeniz Bölgesi çalışmalarını sürdürüyor.

Diriliş Osmanlı Başkanlığı Rize'den dirildi
Diriliş Osmanlı Başkanlığı Rize'den dirildi admin

Diriliş Osmanlı Başkanlığı Karadeniz Bölge Başkanı Kerim Yılmaz, Bölge Başkan Yardımcıları Önder Demir, Sultan Korkmaz, Yasin Alaç, Oğuzalp Tatoğlu ve Bekir Uğur ile birlikte Beyaz Köşk Kafe Restoranda bir basın toplantısı düzenledi.

Karadeniz Bölge Başkanı Kerim Yılmaz, Diriliş Osmanlı Başkanlığı’nın her zaman devlet menfaatlerini korumaya, kollamaya ve bu doğrultuda vatan ve millet için her dönem ne yapılması gerekirse elini taşın altına koyacak ilk ve en büyük sivil toplum kuruluşu olma yolunda başlangıç yaptığını belirterek, “Henüz daha çok yeni olmamıza karşın her kesimden çok büyük bir destek görerek şu an 20 bin civarı olan üye sayımız çığ gibi her geçen gün artarak devam ediyor” dedi.

7 ilin ataması yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hemşehrisi olarak Karadeniz Bölgesindeki 18 ilin denetleyicisi ve her anlamda yardımcısı olmak gibi büyük bir sorumluluğu aldığının farkında olduğunu belirten Yılmaz, “Şu ana kadar Rize, Karabük, Kastamonu, Düzce, Zonguldak, Çorum, Sinop illerinin atamalarını yaptık. Amasya, Artvin, Bartın, Bayburt, Bolu, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Samsun, Tokat ve Trabzon illeri için il başkanlığı görüşmelerimiz sürmektedir” dedi.

Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemine destek

Başkan Kerim Yılmaz Diriliş Osmanlı Başkanlığı olarak yeni anayasa ve başkanlık sistemini desteklediklerini belirterek, “Gerek ilimizde gerekse Karadeniz bölgesinin diğer bütün illerinde afiş çalışması ve bizzat ziyaretlerde bulunarak çalışmalarımızı yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Yakın bir zaman da Diriliş Osmanlı Başkanlığı olarak Suriye Bayır-bucak’a 5 Tır dolusu ilaç, kumanya, giyim eşyası, battaniye gibi malzemeler göndererek ihtiyaç sahiplerine teslim edilmiştir. Bu ve bunun gibi çalışmalarımızın bundan sonra da artarak devam edeceğinin sözünü veriyoruz. Genel Başkanımız Sayın Hasan Türksel’in önderliğinde her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmak için ben ve bölge başkanlarım adına bütün ilerimizin ve bölgemizin hizmetindeyiz.” şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!