Advert
Advert
Advert

Rize'deki kuaförlere pazarlama semineri verildi

Rize Belediyesi tarafından şehirde Kuaförlük yapan esnaflara yönelik Pazarlama Semineri düzenlendi.

Rize'deki kuaförlere pazarlama semineri verildi
Rize'deki kuaförlere pazarlama semineri verildi admin

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd.Doç. Dr. Erol Ustaahmetoğlu tarafından verilen “Perakende, pazarlama, Müşteri İlişkileri, Ticari beceri ve Satış İletişimi“ eğitime Rize Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan ve Belediye Başkanı Reşat Kasap da katıldı.

Verilen eğitimlerin esnafların meslek hayatına katkılar sağlayacağını belirten Başkan Kasap, “Bu eğitimler mesleğinizin inceliklerini ortaya koyma noktasında sizlere fayda sağlayacaktır. Şehrimizde yaşayan insanlar arası diyaloglar örnek teşkil edecek şekle gelecektir. Bu tür çalışmalar belirli zaman aralıklarında tekrar edilecektir. Bu ve bundan sonraki çalışmalarımıza katılacağınıza inanıyorum. Gerçekten güzel bir katılım oldu. Bu faaliyetimizin şehrimize ve sizlere hayırlar ve başarılar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Rize Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan yaptığı konuşmada, Başkan Kasap’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, berber esnafları olarak bu tür eğitimleri oldukça yararlı bulduklarını vurguladı.

reşat kasap rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!