Advert
Advert
Advert

Rize İl Özel İdaresi 2015'i verimli geçirdi

Rize İl Genel Meclisi'nin Şubat ayı toplantılarının dördüncü birleşiminde Rize İl Özel İdaresi 2015 Yılı Faaliyet Raporu ve Kesin Hesap Cetveli görüşüldü.

Rize İl Özel İdaresi 2015'i verimli geçirdi
Rize İl Özel İdaresi 2015'i verimli geçirdi admin

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı başkanlığında yapılan Meclis toplantısında "2015 Yılı Rize İl Özel İdaresi Faaliyet Raporu" oy birliği ile kabul edildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, 2015 Yılı Faaliyet Raporunun kabul edilmesinden sonra yaptığı konuşmada; "2015 Yılı Faaliyet Raporu ve kesin hesabının hazırlanmasında emeği geçen ve belirlenen yol haritasını icra etme gayreti içerisinde faaliyetlerimizi yürüten ve ilimize bir çivi dahi çakan herkese teşekkür ediyorum. İl Genel Meclisimiz, çağın gerekleri doğrultusunda ilimizdeki öncelikli ve en hassas konuları ele alarak çözüme kavuşturulması yönünde mücadele vermektedir" dedi.

Toplantıya katılarak bir konuşma yapan Rize Valisi Ersin Yazıcı ise, 2015 Yılı Faaliyet Raporunun incelendiğinde son yıllara nazaran en iyi performansın sergilendiği yılın, 2015 yılı olduğunu belirterek yapılan yatırımlar, üstlenilen işler ve 2015 Yılı Faaliyet Raporunda yer alan rakamların bunu açıkça gösterdiğini söyledi.

Vali Yazıcı, Rize İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi'nin köylere yönelik yaptıkları altyapı çalışması ve faaliyetlerin yanında; Rize'nin eğitiminden sağlığına, sosyal hizmetlerden turizmine kadar birçok alanda çalışma yürüttüğünü kaydederek şunları söyledi: "İl Genel Meclisi'nin Rize İl Özel İdaresi bütçesi ile yaptığı gayretli ve titiz çalışmalar sonucunda 2015 Yılı Faaliyet Raporu'nda ortaya konulan başarı tablosunun, 2016 yılında da devam edeceğine olan inancım tamdır. Bu doğrultuda yürütülen başarılı çalışmalarından ötürü başta İl Genel Meclisi Başkanımız Mehmet Kazancı olmak üzere İl Genel Meclisi Üyelerimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekilimiz Salih Kurtuluş'a ve İl Özel İdaresi çalışanlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!