Advert
Advert
Advert

Çayeli'nde öğrenciler YGS için kampa girdi

RENK Projesi kapsamında Çayeli Kaymakamlığı tarafından yarıyıl tatilinde İMKB Fen Lisesinde düzenlenen ve Çayeli'ndeki liselerden 200 öğrencinin katıldığı 9 günlük YGS Hazırlık Kampı devam ediyor.

Çayeli'nde öğrenciler YGS için kampa girdi
Çayeli'nde öğrenciler YGS için kampa girdi admin

Rize Valisi Ersin Yazıcı, YGS'ye hazırlanan 12. Sınıf öğrenciler için Çayeli İMKB Fen Lisesinde düzenlenen destekleme kurslarını yerinde görmek ve öğrencilerin kamp ortamlarını incelemek amacıyla İMKB Fen Lisesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Vali Ersin Yazıcı, yapmış olduğu ziyarette, Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal'dan düzenlenen kamp hakkında bilgi aldı.

Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal, İMKB Fen Lisesinde devam eden, YGS hazırlık kampının hazırladıkları program dahilinde devam ettiğini, öğrencilerin yoğun çalışma temposu içerisinde hem moral motivasyon kazanmaları hem de hazırlık sürecinde YGS ile ilgili akıllarında soru işareti ile konuların anlaşılması adına güzel bir kamp olduğunu ifade etti.

Yaklaşan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde, öğrencilerin sınav pratiğini artırmak ve sınav stresine karşı deneyim kazanmalarını sağlamak amacıyla verimli bir kamp gerçekleştirildiğini belirten Vali Ersin Yazıcı, Çayeli Kaymakamı ile Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne öğrencilere sunduğu bu ilave katkıdan dolayı teşekkür etti. Daha sonra okulun yemekhanesinde öğrencilerin masasına oturan ve yemeğini onlarla birlikte yiyen Vali Yazıcı, öğrencilere kitap okuma tavsiyesinde bulundu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!