Advert
Advert
Advert

Çivili paspasın sırrı ortaya çıktı

Rize merkezde bulunan bir eczanenin sokak hayvanları yatmasın diye dükkanının önüne çivili paspas koymasıyla ilgili haberimizde yanlış bilgilere yer verildi.

Çivili paspasın sırrı ortaya çıktı
Çivili paspasın sırrı ortaya çıktı admin

Önceki gece sitemizde yer alan "Rize'deki eczanenin yaptığına bakın!" haberimizde yanlış algılanan bir durumdan dolayı Atatürk Caddesi üstünde hizmet veren bir eczanenin, dükkanının önüne hayvanlar yatmasın diye çivili paspas yerleştirdiği şeklinde yanlış bilgilere yer verildi.

Eczane sahibi Ali Faik Uzun ile yaptığımız görüşmede işin aslı ortaya çıktı. Çivili düzeneğin eczane ile ilgisi olmadığını belirten Uzun şunları ifade etti; "Habere konu olan düzenek eczanemizin hemen üstünde bulunan işletme tarafından bina cephesine yerleştirilen çivili düzeneklerdir. Gece saat 23 civarında bu düzeneklerin bir parçası yere düşüyor ve bir vatandaş da bu düzeneği eczanemizin önüne koyuyor. Güvenlik kamera kayıtlarımızda bu görüntüler mevcut. Yıllardır bu caddede hizmet veriyoruz. Bugüne kadar sırf hayvanlar yatmasın diye bu tür bir girişimimiz olmadı. Şimdi neden olsun? Hayvanların dükkanımızın önünde yatması bize zarar veren bir durum değil. Tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklı bir haber yapılmıştır."

Çivili düzeneklerin başka bir işletme tarafından bine cephesinin bölümlerine yerleştirildiği gözlemlenirken, düşen parçanın bir vatandaşın üstüne düşmemesi olası bir faciayı önlemiş olduğu ortaya çıktı.

Okur53 olarak yanlış bir algıya sebebiyet verdiğimiz için başta firma sahibi Ali Faik Uzun olmak üzere okurlarımızdan özür dileriz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!