Advert
Advert
Advert

Ayar: "Herkes haddini bilecek"

AK Parti Rize milletvekili Hikmet Ayar, Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP kurultayında Cumhurbaşkanı aleyhinde söylediği sözlere sert çıkarak, “Herkes haddini bilecek” dedi.

Ayar:
Ayar: admin

Milletvekili Hikmet Ayar katıldığı canlı yayın programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Ayar meclis çalışmaları hakkında bilgi verirken CHP kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde söylediği sözleri de sert bir dille eleştirdi.

“Cumhurbaşkanına sataşan Millete toslar”

Ayar konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı; “Sen muhalefet lideri olarak saygını gösterdiğin sürece sayın cumhurbaşkanımız da seni tahkir edecek bir cümle kullanmaz. Herkes haddini bilecek. Kılıçdaroğlu bunu her zaman yapıyor. Yüzde 25’i aşamayan bir muhalefetin liderinden bahsediyoruz. Kendi içenlerinde sorunları var. Kendine has metotlarla bunları bastırıyorlar. Bastırırken de bir yerlere çatması gerekiyor. Böyle basit bir hesabın içine giriyor. Bugüne kadar bu hesap tutmadı, bundan sonra da tutmayacak. Sen iktidara gelmek istiyorsan milletin hoşuna gidecek, milletin derdine derman olacak projeler ortaya koy. Seçimden önce ‘ben yüzde 35’i almazsan burada durmam’ diyor. Ama sanki onu söylememiş gibi seçimden sonra pişkin pişkin tavırlar içerisinde bildik havalar devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanına sataşan tabiri caizse millete toslamış olur."

Çalışan Bağkur emeklilerinin kesintisi kalkıyor

Plan bütçe komisyonunun çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Ayar, “Cuma günü sabah itibariyle plan bütçeden geçip bu hafta da genel kurulda görüşülecek olan ve milletimizin büyük bir kısmını ilgilendirecek olan değişiklikleri çok kısa bir şekilde arz edebilirim. Emekli olup da bağkur kapsamında çalışmaya devam eden esnafımızın emekli aylıklarından kesilmekte olan sosyal güvenlik destek primi kaldırıldı. Komisyonumuzdan geçmiştir inşallah genel kurulda da kanunlaştırmış olacağız. Lise ve üniversite mezunu gençlerin genel sağlık sigortası giderlerini hiçbir gelir testi yapmadan iki yıl boyunca devlet karşılayacak. Emekli maaşlarındaki 100 liralık artış uygulamaya girmiştir. Asgari ücretteki 1300 liralık uygulama hem komisyondan hem de genel kuruldan geçmiştir. Bunun gibi birçok çalışmaya imza attık.” dedi.

Meclis çalışmalarının yoğun olduğunu belirten Ayar “Bizim için hemşerilerimizle iç içe olmak en az yasama görevleri kadar önemlidir. Tüm yoğunluğumuza rağmen Rize’ye sık sık gelmeye devam edeceğiz. Her fırsatta hemşerilerimizle hasbihâl olacağız“ dedi.

ak parti chp hikmet ayar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!