Advert
Advert
Advert

Karal: "Kimse bizden medet ummasın"

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Emniyet Müdürlüğünün yaptığı başarılı çalışmaları kutladığını belirterek “Hiç kimse bizden medet ummasın, Rize adına karalayıcı faaliyetlerde bulunanların asla yanında olmayız” dedi.

Karal:
Karal: admin

Son günlerde Rize’de yaşanan bazı olayları üzüntüyle öğrendiğini belirten AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Emniyet Müdürlüğünü yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kutlayarak Emniyet Müdürünün sonuna kadar yanında olduğunu söyledi.

Rize’de yaşanan cinsel istismar olaylarını yakinen takip ettiğini söyleyen Karal “Bu tip olaylarda kimse bizden siyasi medet ummasın, Rize adını karalayacak her türlü işlerin karşısındayız, temiz bir Rize istiyoruz, tüm mikroplar temizlenmeli, bunlara destek verenlerinde karşısında yer alacağız. Rize Emniyet Müdürümüz tecrübeli bir kişi, asla önünü kesmeyeceğiz. Gençlerimizi zehirleyenler,. Rize “de siyasete güvenerek gizli kapaklı işler yapanlar, hele namus konusunda tüm kişiliğimiz ve gücümüz ile Emniyet Müdürümüzün yanındayız” dedi.

AVUKATLARA SERT MESAJ

Emniyet Müdürü ile ilgili bazı avukatların karalama kampanyası başlattığın duyumları aldığını ifade eden Karal “Hiç kimse boşuna uğraşmasın, Emniyet Müdürümüz ile ilgili partimize gelecek şikayetleri asla dikkate almayacağız. Başarılı çalışmalarını izliyoruz. Zehir tacirlerine, uyuşturucu tacirlerine karşı yapılan operasyonlar ile diğer çalışmalarında Emniyet Müdürümüzün yanındayız. Birileri karanlık işleri seviyor olabilir, biz Rize’miz için asla bunlara izin verdirmeyeceğiz. Kim ne hak ediyorsa onu bulacak” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!