Advert
Advert
Advert

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden kınama

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Senatosu, terör saldırılarını ve teröre destek verenleri kınadı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden kınama
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden kınama admin

Üniversite Senatosu tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle;

“Son günlerde, gelişen demokrasimizin nimetlerinden de yararlanılarak, ülkemizde terörizmin tırmandırılması yönünde sinsi ve planlı şekilde yürütülen hain eylemler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bugüne dek milletimiz, varlığını, milli birlik ve bütünlüğünü hedef alan her türlü tehlike karşısında bütünleşerek tüm olumsuzlukları ve güçlükleri aşmasını bilmiştir. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Senatosu olarak, failinin etnik, dini, mezhepsel veya ideolojik kökenine, amacına, hedefine, kurbanlarının kimliğine, zamanlamasına ve diğer ayrımlarına bakmadan her türlü terör eylemini herhangi bir kayıt düşmeden, hangi adresten gelirse gelsin, ilkesel olarak reddediyor ve lanetliyoruz.

Giderek yoğunlaşan terör saldırıları ile karşı karşıya kalan ve bu saldırıların arkasındaki terör örgütleriyle mücadele eden güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu belirtiyor; Devletimizin, vatandaşlarını savunma görevini ve insanlık ailesine karşı sorumluluğunu yerine getirerek ortaya koyduğu terörle mücadeleyi destekliyoruz.

Toplumun teröre karşı dayanışmasını zedelemeye dönük, şiddeti öven, demokrasi kültürünü zedeleyen, ayrılıkçı ve ayrımcı eylem ve söylemleri teröre destek olarak niteliyor; ister akademisyen, isterse de yazar veya gazeteci olsun, çeşitli çıkar hesaplarıyla terör propagandası yapanları, özgürlük bahanesiyle terör ve şiddet söylemlerine alet olanları ve ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik hain saldırıları nefretle kınıyoruz. Terör olaylarında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, güvenlik güçlerimize ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!