Advert
Advert
Advert

RTEÜ'de KOBİ'ler için farkındalık semineri

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde “Kobi TFRS Farkındalık Semineri” düzenlendi.

RTEÜ'de KOBİ'ler için farkındalık semineri
RTEÜ'de KOBİ'ler için farkındalık semineri admin

RTE Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Rize Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından ortaklaşa organize edilen ve moderatörlüğünü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Karamustafa’nın yaptığı “Kobi TFRS Farkındalık Semineri” adlı program yoğun bir katılımla İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi’nden birçok akademisyen ve öğrencinin katıldığı, yaklaşık iki saat süren seminerde “Uluslararası Muhasebe Standartlarına Geçiş Süreci”, “Muhasebe Vergi İlişkisi”, “Muhasebeye Yaklaşım Farklılıkları”, “Muhasebe Uygulamalarına Yön Veren Kuruluşlar”, “Muhasebede Standartlaşmaya İhtiyaç Duyulmasının Sebebi?, “Avrupa Birliği’nin Standartlaşma Çalışmaları”, “Ülkemizde Uygulamada Olan Standartlar Kimler Tarafından Uygulanıyor?” başlıkları Gazi Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Aydın Karapınar, Prof. Dr. Yıldız Ayanoğlu ve Prof. Dr. Figen Zaif tarafından katılımcılara aktarıldı.

Prof. Dr. Osman Karamustafa ise, söz konusu organizasyona konu olan araştırmayı yürüttüklerini ve bu araştırmayı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin finanse ettiğini açıklayarak konuyla ilgili kapsamlı bilgiler veren konuşmacılara teşekkür etti.

Soru cevap bölümü ile devam eden programın sonunda ise panelistlere katkıları dolayısıyla Üniversitenin şilti ve hediye takdim edildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!