Advert
Advert
Advert

Rize Emniyeti'nde ÇOGEP değerlendirmesi

Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençler için hayata geçirilen projeler değerlendirilirken, “Rizepol” Dergisinin de tanıtımı yapıldı.

Rize Emniyeti'nde ÇOGEP değerlendirmesi
Rize Emniyeti'nde ÇOGEP değerlendirmesi admin

Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda 2015 yılında Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hayata geçirilen “Gençler Sporla Hayat Bulsun Projesi” ve “Hayata gülümseyen Gözler Madde Bağımlılığına Hayır” projesinin 2015 yılı genel değerlendirmesi yapıldı.

Toplum Destekli Polislik kapsamında yapılan faaliyetlerin anlatıldığı “Rizepol” Dergisinin de tanıtımının yapıldığı toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, 2015 yılı içinde gerçekleştirdikleri “Gençler Sporla Hayat Bulsun Projesi” ile 15 bin 900, Madde bağımlılığına karşı yürütülen “Hayata Gülümseyen Gözler Projesi” ile 15 bin öğrenci ve gence ulaşıldığını söyledi.

Çakıcı konuşmasında; “İl Emniyet Müdürlüğü olarak bu projelerimizin yanında Kanka Polisten Mektup Var Projesi, Maviler Mağdurun Yanında Projesi, Baba Çalışırken Bizi Unutma Projesi, Gözümüz Gözünüz Olsun Projesi, Cebim Güvende Projesi ve Kardeşiz İzcilik Kampı Projesi” kapsamında sosyal ve bilinçlendirme etkinliklerimiz yıl boyunca devam etti. 2016 yılında da toplumsal sorunları öncelikli olarak ele alacağımız projelerimizde ve Trafikte, geleceğin bilinçli bireylerini yetiştirmeyi hedeflediğimiz Çocuk Trafik Eğitim Pistinin hayata geçirilmesinde tüm kurumlarımızın desteklerini bekliyoruz.” dedi.

Toplantıya Rize Valisi Ersin Yazıcı, Belediye Başkanı Reşat Kasap, İl Jandarma Komutanı Semih Coşkun, Vali Yardımcıları Turan Yılmaz ve Mehmet Kurt, proje paydaşları olan İl Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Durmuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Denetimli Serbestlik Müdürü Murat Kalkan, İl Projeler Müdürü Esra Alemdaroğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz, Gençlik Merkezi Temsilcileri, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Toplum Destekli Polislik Personeli katıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!