Advert
Advert
Advert

Gençler Belediye Gençlik Merkezinde hayat bulacak

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Belediye Gençlik Merkezi Bilgi Evi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci Konseyi ile Rize Kale’sinde kahvaltıda bir araya geldi.

Gençler Belediye Gençlik Merkezinde hayat bulacak
Gençler Belediye Gençlik Merkezinde hayat bulacak admin

Gençlerin kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini geliştirmelerini, zararlı ortamlardan uzak durmalarını sağlamak amacı ile oluşturulan Belediye Gençlik Merkezi Bilgi Evi üyeleri ve RTEÜ Öğrenci Konseyi ile yaptığı kahvaltılı toplantıda Başkan Kasap, faaliyetler konusunda kişisel ve toplumsal ihtiyaçlara cevap veren sosyal- kültürel bir kurum olarak tüm gençlere hitap ederek, çalışmalarını proje üreterek gerçekleştirmelerini söyledi.

Gençlik Merkezi Bilgi Evi Koordinatörü Halim Turgut ise; "Genç üyelere Kent yaşamında şehrin vizyonunun geliştirilmesi, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, ilkelerini hayata geçirerek, Sayın Başkan’ımızın da ifade ettiği gibi gençlerin problemlerini ve taleplerini ifade edip, katılmak isteyen gençlerin merkezimizde aktif rol almalarını sağlayacağız” dedi.

RTEÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Midilli ise hedefler doğrultusunda Konsey olarak bir araya gelip çalışmalar yapılabileceğini söyleyerek, "Rize’nin bir eksikliği idi inanıyorum ki gençler bu merkezde hayat bulacaktır" şeklinde konuştu.

Toplantı katılımcı üyeler ve Gençlerin soru cevap talep ve önerileri ile devam etti.

reşat kasap rize rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!