Advert
Advert
Advert

Huzurevi sakinleri yeniyıl öncesi mutlu oldu

Rize Belediyesi’nin destekleriyle Rize Kadın Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (RİKADER), Rize Merkez’de faaliyet gösteren berber ve kuaförlerle birlikte Fındıklı Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki yaşlılarla bir araya geldiler.

Huzurevi sakinleri yeniyıl öncesi mutlu oldu
Huzurevi sakinleri yeniyıl öncesi mutlu oldu admin

Ziyarete gönüllü olarak katılan ve yaşlıları saç tıraşı eden berber ve kuaförler Kader Kopuz, Gül Çetin, Hatice Ülgen, Gökhan Beşikçi, Mustafa Kahveci, Yılmaz Kurtuluş, Ayfer Gündoğan, Yusuf Özçelik, Seliş Demirci, yaşlılarla bir araya gelerek Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın eşi ve Rikader Onursal Başkanı Menduha Kasap’ın hediyelerini takdim ettiler.

Rikader Başkanı Selda Albayrak, “Yılbaşı öncesinde yaşlılarımızla buluştuk. Gönüllü kuaför ve berber arkadaşlarımızdan da gelen talep üzerine yaşlılarımızla bir araya geldik. Onların ihtiyaçlarını giderelim istedik. Rize Belediye Başkanımızın eşi Menduha Kasap Hanımın hediyelerini getirdik. Çok güzel bir vakit geçirdik” dedi.

Fındıklı Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitayson Merkezi’nde kalan yaşlılar ise, “Gelmelerinden çok mutlu olduk. Bu tip ziyaretlere ihtiyacımız var. Çok memnun olduk. Rize Belediyesi’ne de ayrıca teşekkür ediyoruz. Sizleri seviyoruz, dualarımız sizinle” diye konuştular.

rize rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!