Advert
Advert
Advert

Rize sahilindeki ölümlerle ilgili 4 kişi yakalandı

Rize sahilinde 2 kişinin öldüğü bir kişinin ise komada yaşam mücadelesi verdiği olayla ilgili olarak 4 kişi yakalandı.

Rize sahilindeki ölümlerle ilgili 4 kişi yakalandı
Rize sahilindeki ölümlerle ilgili 4 kişi yakalandı admin

Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 28 Aralık 2015 tarihinde sahil dolgu alannındaki kayalıklarda Hüseyin Bayraktar'ın (29) komaya girdiği, Erdinç Topal (28) ile Mustafa Bayraktar'ın (23) ise öldüğü olayla ilgili olarak Ü.Y, S.Y, B.D ve S.G isimli 4 kişinin yakalandığı belirtildi.

Yapılan açıklamada bu dört kişinin de olayın gerçekleştiği akşam sahilde oldukları belirlendi. Yakalananlardan Ü.Y'nin evinde ruhsatsız silah, bu silaha ait şarjör ve 14 adet mermi ile uyuşturucu madde içiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Suç dosyası kabarık olan isimlerden B.D.'nin "Uyuşturucu madde bulundurmak, satın almak kabul etmek, parada sahtecilik ve iş yeri dokunulmazlığını ihlal" suçlarından toplam 5 adet suç kaydının olduğu, S.Y.'nin “Uyuşturucu madde bulundurmak, satın almak kabul etmek, hakaret, yaralama ve hırsızlık" suçlarından toplam 10 adet suç kaydının olduğu, S.G.'nin “Hırsızlık, Uyuşturucu, Kasten yaralama, mala zarar verme ve suç eşyasını kabul etme" suçlarından toplam 8 adet suç kaydının olduğu, ve Ü.Y.'nin ise “Uyuşturucu madde bulundurmak, satın almak kabul etmek, tehdit, yağma, 6136 sayılı Ateşli Silahlar kanunu’na muhalefet" suçlarından toplam 65 adet suç kaydının olduğu tespit edildi.

"İhmal Sonucu Ölüme Sebebiyet verme, 6136 sayılı Kanun’a Muhalefet, Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Satmak" kapsamında gözaltına alınan 4 kişi yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

İlgili Haber

Rize sahilde 2 genç uyuşturucudan öldü, 1 genç komada

rize rize il emniyet müdürlüğü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!