Advert
Advert
Advert

AGD Rize Şubesi'nden "Mekke'nin Fethi" programı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Rize Şubesi tarafından 31 Aralık akşamı Mekke’nin Fethinin 1385. Yıl Dönümü nedeniyle bir program düzenlenecek.

AGD Rize Şubesi'nden
AGD Rize Şubesi'nden admin

Anadolu Gençlik Derneği Rize Şubesi her sene düzenli olarak organize ettiği Mekke'nin Fethi kutlama programını 31 Aralık Perşembe akşamı saat 18.30’da İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenleyecek.

Konuyla ilgili yapılan baçıklamada, 31 Aralık Perşembe gününü 1 Ocak Cuma gününe bağlayan gecenin Mekke’nin Fethi’nin yıl dönümü olarak kutlanacağı ifade edilerek, kutlama programına konuşmacı olarak Trabzon Vaizi Mehmet Altuntaş’ın katılacağı ve Kur’an Ziyafeti, İlahi-ezgi, Sinevizyon gösterimi ve Siyer-i nebi sınavının ödül töreni yapılacağı ifade edildi.

Açıklamada; "Yılbaşı eğlenceleri ile toplumsal çürümüşlüğün, kokuşmuşluğun ve duyarsızlığın tavan yaptığı bir zaman diliminde Anadolu Gençlik erlerinin Mekke’nin Fethi kutlamaları asil bir duruşun tüm dünyaya deklare edilmesidir. Bu vesileyle İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenecek olan programa tüm halkımız davetlidir” denildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!