Advert
Advert
Advert

MHP Rize Merkez İlçe'den "Uyuşturucu" açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Merkez İlçe Başkanı Bülent Kaya, son zamanlarda Rize'de artan uyuşturucu olaylarıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

MHP Rize Merkez İlçe'den
MHP Rize Merkez İlçe'den admin

Uyuşturucuyla mücadele çalışmalarında Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nün destekçisi olduklarını ve ailelerin de bu konuda sorumluluk almaları gerektiğini belirterek gençlere tavsiyelerde bulunan kaya açıklamasında şunları dile getirdi; “Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan Narkotim ekiplerinin yaptığı denetimlerin çok yerinde bir çalışma olduğunu, bu çalışmanın tüm okulların civarında, mahalle ve sokaklarda devam etmesi gerektiğini savunuyoruz. Bu çalışmalarında Emniyet Teşkilatının destekçisi olacağız. Bu çalışmanın sadece satarken yakalanan gençlerle sınırlı kalmaması, bu gençlere bu uyuşturucu maddeleri sattıran arka plandaki kişilerin üzerine gidilmesi gerekliliğinin altını çiziyoruz.

"Korkulu rüyaları olacağız"

Geçmiş yıllardan beri Rize’de ülkücü camia olarak biz hep bunun mücadelesini verdik. Emniyet teşkilatının yanında olup, geçmişte olduğu gibi bugün de uyuşturucu maddeleri piyasaya sokanların ve satanların korkulu rüyası olacağız. Rizeli hemşehrilerimizden ve ailelerden de bu konuda duyarlı olmalarını ve Emniyet teşkilatına ihbar konusunda sorumluluk almalarını öneriyoruz. Gençlerimiz bu ülkenin geleceğidir. Gençleri zehirleyen insanlıktan nasibini almamış herkesin karşısında olacağız.

"Emniyet Teşkilatının yanındayız"

Gençlerimizin de bu uyuşturucu tuzaklarına düşmemelerini, bu tür ortamlardan ve bu ortamlarda bulunan insanlardan uzak durmasını tavsiye ediyoruz. Geçmişten bugüne kadar bu işlere bulaşmış insanların toplumda yeri olmadığının gençlerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz. Bizim isteğimiz, gençlerin uyuşturucu tuzağına düşmeden; sosyal, sportif, bilim, sanat, eğitim ve benzeri müspet alanlarda topluma faydalı birey olmalarıdır. Bu yolda Rize Emniyet Teşkilatının yapacağı tüm çalışmalarda Mhp Rize Merkez İlçe Teşkilatı olarak yanlarında olacağız.”

mhp rize rize il emniyet müdürlüğü rize mhp
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!