Advert
Advert
Advert

AK Parti 73. İl Danışma Meclisi Toplantısını yaptı

AK Parti Rize İl Başkanlığı 73. İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti 73. İl Danışma Meclisi Toplantısını yaptı
AK Parti 73. İl Danışma Meclisi Toplantısını yaptı admin

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya; İl başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Rize milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, ilçe başkanları, belediye başkanları, İl kadın kolu ve gençlik kolu başkanları ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Teşkilat içi çalışmaların değerlendirildiği il danışma meclisi toplantısının açılış konuşmasını İl başkanı Muhammed Avcı yaptı. Avcı konuşmasında AK Parti açısından en önemli dönemin şu anda başladığını belirterek, “AK Parti açısından bana göre Rize’de en önemli dönem şu anda başlıyor. Çünkü yüzde 76’lık bir oy belki bundan sonra hiçbir partiye nasip olmayacak, olacaksa da bizim alabileceğimiz bir oydur. Bundan sonraki seçimlerde yüzde 80’lik yüzde 85’lik hedefler koyacağız. Ve bu oy oranlarını kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Ama yüzde 76’lık oyun hakkıyla temsil edilebilmesi için bütün teşkilattaki arkadaşlarımızın bundan öncekinden çok daha büyük fedakârlık yapmaları gerekmektedir. Yüzde 76’lık bir oyun temsili kolay değildir. Burada belediye başkanlarımıza il genel meclis üyelerimize dahası bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımıza çok önemli vazifeler düşüyor.” dedi.

Avcı konuşmasının devamında ise Başbakan Ahmet Davutoğlu’unun il başkanları toplantısında söylediği “Bize oy vermeyenlerinde temsilcisi olabilecek bir teşkilat yapısı ortaya koymamamız lazım” sözünü hatırlatarak, “Rize’de geride kalan yüzde 24’ün de oyunu alabilmek için mutlaka onları da temsil edebilecek bir potansiyele sahip teşkilat paradigması ortaya koymamız lazım. Rize’de herkesin mutlu müreffeh yaşayabileceği, kimsenin ötekileştirilmediği bir yapının ortaya konulması için AK Parti teşkilatlarına çok önemli vazifeler düşüyor.” diye konuştu

Konuşmaların ardından Rize İl başkanlığı tarafından ilçeler arasında en yüksek oy alan ilk 3 ilçe ve oyunu en çok arttıran ilk 3 ilçe başkanlarına plaket verildi.

Oyunu en çok arttıran ilçeler; 1 Derepazarı, 2 Ardeşen, 3 Merkez ilçe oldu. En çok oy alan ilçeler ise 1, Güneysu 2 İkizdere 3 İyidere ilçesi oldu.

ak parti ak parti rize rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!