Advert
Advert
Advert

Ardeşen'de Bilim, Kültür ve Spor Zirvesi yapıldı

Ardeşen Belediyesi ile RİBİAD (Rize Bürokratlar ve İşadamları Derneği) tarafından ortaklaşa düzenlenen “Ardeşen Bilim Kültür Spor Zirvesi” gerçekleştirildi.

Ardeşen'de Bilim, Kültür ve Spor Zirvesi yapıldı
Ardeşen'de Bilim, Kültür ve Spor Zirvesi yapıldı admin

24-26 Aralık 2015 tarihleri arasında Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe çeşitli üniversite ve kurumlardan gelen akademisyenler ve uzmanlar konuşmacı olarak katıldı.

Emekli Başbakanlık Müşaviri ve TV programı yapımcısı ve sunucusu Mesut Şenol, İTÜ öğretim üyeleri Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Prof. Dr. Ertaç Ergüven, Okan Üniversitesi öğretim üyeleri Yrdc. Doç. Dr. İlkay Gök ve Yrdc. Doç. Dr. Funda Şensoy, Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Başak Solmaz, Fanatik gazetesi köşe yazarı, Spor TV yorumcusu ve Marmara Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Can Çobanoğlu ve Takvim gazetesi spor başköşe yazarı, TRT spor yorumcusu, eski milli futbolcu ve halk tarafından Hayri Baba unvanı ile anılan Hayri Ülgen zirvede yer aldı.

Konuşmacılar; Ardeşen’in sahip olduğu kültürel, ekolojik ve ekonomik değerler arasında önemli yere sahip unsurlar olarak Tulum, Halk Dansları ve Yöresel Müzik, Atmaca, Çay, Bal, Kivi, Rafting, Doğa Sporları, Turizm (Özellikle Eko-Turizm),Yöresel Yemekler, Bireysel ve Takım Sporları (Özellikle Ardeşen’in Hentbolda Uluslararası Başarıları) ve Mimari Yapılar konusunda akademik ölçekte değerlendirmeler yaptı ve çeşitli öneriler sundu.

“Doğanın Dirliği”, “Yöresel Memleket Yemekleri”, “İletişim Kuralları”, “Spor ve Spor Dünyası” başlıkları altında görüş ve düşüncelerini paylaşan konuşmacılara daha sonra Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin tarafından plaket takdim edildi.

ardeşen ardeşen belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!