Advert
Advert
Advert

Rizeli Genç Yetenekler Kasap'ı ziyaret etti

Rizeli Street Workout Grubu, TV8 ekranında yayımlanan Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak, göstermiş oldukları başarılı performansın ardından 3 evet’le Rize ye döndüler. Kendilerine destek veren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret ettiler.

Rizeli Genç Yetenekler Kasap'ı ziyaret etti
Rizeli Genç Yetenekler Kasap'ı ziyaret etti admin

Kişinin kendi vücut ağırlığıyla yaptığı vücut geliştirme çalışmaları olarak adlandırılan “Street Workout (Sokak Antremanı)” sporu ile Rize’de ilgilenen geçler, katılmış oldukları “Yetenek Sizsiniz” yarışmasında Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a kendilerine göstermiş olduğu ilgiden ötürü TV8 ekranlarından teşekkür etmişlerdi.

Gençleri makamında ağırlayan ve ilimizi en güzel şekilde temsil ettiklerinden dolayı Ahmet Hüsrev Uzun, Şükür Demet ve Halk Oyunları Yarışması için Ankara’da bulunduklarından ziyarete katılamayan arkadaşlarını tebrik eden, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, "Gençler aylar önce yanıma geldiklerinde böyle bir spor alanının Rize'de olmasını arzu ettiklerini belirtmiştiler. Biz de belediye olarak bu konuyu projelendirdik. En hızlı bir şekilde onların kullanımına sunduk. Vatandaşlarımıza ve gençlerimize böyle bir alanı oluşturmuş olmaktan dolayı memnuniyet duyuyorum. Gelişmiş şehirlerde bu tür faaliyetler oldukça ön plandadır. Biz de Rize’mizde benzer özellikte faaliyetleri ilimizde her geçen gün biraz daha yaygınlaştırma gayreti içerisinde olacağız" dedi ve gençleri çeşitli hediyelerle uğurladı.

İlgili Haber

Rize Street Workout Yetenek Sizsiniz'de

Kasap gençlerin Street Workout akımına merak saldı

Rizeli gençlerden sokak antrenmanı akımı

reşat kasap rize rize street workout
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!