Advert
Advert
Advert

Rusya'nın araya girmesi Müslümanlara yaradı

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Merkez MYK üyesi Ömer Turan, Rize İl Başkanlığında yaptığı açıklamada Rus Su-24 tipi askeri savaş uçağının vurulup Suriye içlerine düşürülmesinde Işid ilişkisine değinerek Rusya'nın Suriye'de müdahil olmasının müslümanlara yarar sağladığını söyledi.

Rusya'nın araya girmesi Müslümanlara yaradı
Rusya'nın araya girmesi Müslümanlara yaradı admin

Uyguladığı program ile kalkınamayınca Rusya'nın farklı yollar aramaya başladığını ifade eden Ömer Turan, "2004 yılının ortalarında Putin bir konuşmasında rus halkını bu içinde bulunduğu kötü durumdan kurtaracak bir proje üzerinde çalışma yaptığını söylüyor. Bundan sonra Putin Milli Ekonomi Modeli ile tanışması hadisesi gerçekleşiyor ve danışmanları vasıtasıyla kısmen uygulamaya başlıyor. Rusya yeni modelle en son dünyanın en güçlü devleti haline geldi. Bu dediğim Putin kapitalizmi uygulayan Yeltsin'in yardımcısı, daha öncesinde komünizmin yetiştirdiği Putin idi. Yani Putin onu da gördüm bunu da gördük hiçbirinden birşey olmaz ama Prof. Dr. Haydar Baş'ın projesi uygulanacak projedir dedi ve onu uyguladı. Rusya bu şekilde dünyanın süper devleti haline geldi" dedi.

IŞİD'İN TEK ÇIKIŞI VAR

Ortadoğudaki gelişmelere değinen BTP MYK üyesi Ömer Turan "Amerika bir seneden beri Işid mevzilerini bombalıyor ama Işid daha da güçleniyor, Rusya girdi devreye üç bomba attı beş bomba attı çil yavrusu gibi dağılmaya başladı, korktular kurtar bizi Amerikan baba diye bağırmaya başladılar kaçtılar. O Afrika'da Boko Haram diye bir örgüt var sürekli Afrika'dan kızları kadınları erkekleri köle olarak toplayıp bu tarafa gönderiyordu onların hepsi kesildi bitti. Daha artık Işid, militanlarına para veremez hale geldi. Biliyosunuz Rusya Işid'in 200 tane tankerini bir seferde bombaladı bakın ondan sonra Rus uçağı düşürüldü. O petrollerin nereye gittiği belli. Işid'in kontrol ettiği bölgenin bir çıkışı var Türkiye. Aşağı gitse Esad'ın Suriye ordusu var, öbür taraftan Barzani var oraya gitmek istese bile Barzani'nin bir tek çıkışı var yine Türkiye, yani Işid'n bir çıkışı var o da Türkiye. Rusya da devreye girince batının oyunu bozuldu bunu görelim. Rusya ve Çin'in oraya girmesi Amerika'nın oyununu bozdu ve bu kime yaradı, müslümanlara yaradı" diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!