Advert
Advert
Advert

Bekir Develi Rize'de gençlerle buluştu

Bekir Develi “Ünlü Mamüller ve Hasbihal” isimli stand-up tadındaki programı ile Rizeli gençlerle buluştu.

Bekir Develi Rize'de gençlerle buluştu
Bekir Develi Rize'de gençlerle buluştu admin

Rize Gençlik Merkezinde yapılan programa Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakcı ve çok sayıda genç katılım sağladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Rize Gençlik Merkezin koordinesinde düzenlenen stand-up programında Bekir Develi gençleri güldürüp eğlendirirken, kendi hayatında yaşadığı anıları da mizahı şekilde anlatarak gençlerle sohbet etti. Yüzlerce katılımcının doldurduğu Gençlik Merkezinde Develi gençlere seslenerek onlara hayatları boyunca yapmaları gerekenleri, sorumluluklarını, davranış biçimlerini, eğitimlerinin yanı sıra spor hayatı, maneviyat ve madde bağımlılığı hakkında bilgiler paylaştı.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Bekir Develi’yi Rize’de ağırlamaktan dolayı büyük keyif aldığını, yaptığı paylaşımların gençlere örnek yol çizeceğine inandığını söyleyerek teşekkürlerini sundu.

mustafa çelik rize rize gençlik merkezi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!