Advert
Advert
Advert

1. Rize Hikaye Günleri Yarışması sonuçlandı

Rize Kent Konseyi'nin okuyan, düşünen ve yazan gençlerin önünü açmak için RENK Projesi kapsamında düzenlediği "1. Rize Hikâye Günleri Yarışması" sonuçları açıklandı.

1. Rize Hikaye Günleri Yarışması sonuçlandı
1. Rize Hikaye Günleri Yarışması sonuçlandı admin

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde bu yıl ilk defa düzenlenen yarışmada kazananlar şöyle; Muhammet Masum Özdemir "Çanakkale Kuyusunda Bir Yusuf" Sosyal Bilimler Lisesi, Beyzanur Balcı "Camdaki Buğu" Ali Metin Kazancı Rize Lisesi ve Şule Özgün "Benim Hikâyem" Fatih Anadolu Lisesi

Ödül törenine Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, Rize Kent Konseyi Başkan Vekili Vedat Aydın, Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Rize Kent Konseyi Başkan Vekili Vedat Aydın yaptığı açılış konuşmasının ardından bir konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, "Kent Konseylerinin görevi yerel anlamda şehirdeki çalışmaların içerisinde bir danışma kurulu gibi çalışarak, o kentin ihtiyaçlarını ortaya koyma noktasında tespitler ve buna benzer faaliyetlerin içerisinde bulunmak. Belediye Başkanı olarak arzu ettiğim Rize Belediyesi, Rize Valiliğimiz ve diğer paydaş kurumlarımızla kenti ilgilendiren her konuyla burada olduğu gibi bizleri de birleştirecek birçok projeye imza atarız diye düşünüyorum. Rize Kent Konseyimize çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Rize Kent Konseyinin çalışmalarını başarılı bulduğunu belirten Vali Ersin Yazıcı da konuşmasında, "Rize Valiliği himayelerinde yürütülmekte olan Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) projesi kapsamında Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi ilk günden itibaren projemize destek vermektedir. Bir projenin başarılı olabilmesi için kesinlikle o projede sivil toplum örgütlerinin yer alması ve toplumun bütün kesimlerinin bu projeye sahip çıkması gerekmektedir. Kent Konseyi Kadın Meclisimize bire bir çağrım olmamasına rağmen RENK projemize gönülden destek vermeleri ve üzerlerine vazife almaları bizleri onurlandırmıştır" dedi.

ersin yazıcı reşat kasap rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!