Advert
Advert
Advert

Tophane Etüt Merkezi'ni ziyaret ettiler

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Tophane Etüt Merkezi'ni ziyaret etti.

Tophane Etüt Merkezi'ni ziyaret ettiler
Tophane Etüt Merkezi'ni ziyaret ettiler admin

14 Ekim 2015 tarihinde Rize Belediyesi'nin katkılarıyla açılan etüt merkezini ziyaretinde bir konuşma yapan Rize Valis, Ersin Yazıcı, "Çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim ve öğretimlerini sürdürebilmeleri adına elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye çalışıyoruz" diyerek, Öğretmen, öğrenciler ve velilerle sohbet etti, öğrencilere bu fırsatları iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Tophane Mahallesinde öğrencilerin hizmetine sunulan böylesine güzel ve nezih bir ortamı hazırlayan Rize Belediyesi'ne teşekkür eden Vali Yazıcı, "Gençlere yapılan yatırım, geleceğe yapılan bir yatırımdır. Bu eğitim merkezinin çocuklarımızın eğitimine büyük katkılar sağlayacağına inancım sonsuz. Gençlerimiz burada ders çalışma ve eğitim alma imkânı da bulacak. Bu merkezimizde olduğu gibi akademik eğitim kadar sosyal etkinliklere de yer verilmesi gerekiyor. Çünkü öğrencilerin fiziksel ve zihinsel gelişimini tamamlamasında sosyal aktiviteler büyük önem taşıyor. Etüt Merkezi'nin çocuklarımız için eğitim, sosyalleşme ve paylaşım için bir buluşma noktası olması hedefleniyor" dedi.

Bu merkezde yarışan değil, öğrendiğinin farkında olan öğrenciler yetiştiğini ifade eden Vali Yazıcı, "Eğitim geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza verebileceğimiz en önemli zenginliktir. O nedenle eğitime büyük önem veriyoruz. Etüt merkezi öğrencilerin okul öncesi ve okul sonrası zamanlarını en verimli şekilde geçirdikleri merkezdir. Etüt Merkezleri öğrencilerin özgüven ve başarılarının artmasına yardımcı olan kurumlardır. Çocuklarımız ödev takipleri, yazılı ve sözlü sınav gibi okula dair tüm çalışmalarını burada yapabiliyorlar. Etüt Merkezinde öğrencilere derslerinde yardımcı olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencilerini de tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Tophane Etüt Merkezi'nde bir öğrenci ile satranç oynayan Vali Yazıcı, "Satranç gibi önemli bir spor dalına da önem verdiğiniz için ayrıca sizleri tebrik ediyorum" dedi.

ersin yazıcı reşat kasap rize rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!