Advert
Advert
Advert

Birinci olan başkanlar ödüllendirildi

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Aralık ayı Danışma Meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Birinci olan başkanlar ödüllendirildi
Birinci olan başkanlar ödüllendirildi admin

Toplantıya AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, İl Başkan yardımcıları ve İl Yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Merkez İlçe Yönetimi, Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, Belediye Başkan yardımcıları, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Belde, Mahalle ve köy başkanlarıyla çok sayıda teşkilat mensubu katılım sağladı.

Seçim çalışmalarının yapıldığı slayt gösterisiyle başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, "Bir siyasi parti düşünün ki bir buçuk senelik bir zaman diliminde bir yerel seçim, bir Cumhurbaşkanlığı seçimi, iki tane genel seçim geçirmiş. Ayrıca iki büyük kongre bir il kongresi ve ilçe kongrelerine hazırlanıp, hepsini büyük başarılarla bitirmiş olsun. İşte bu teşkilatın mensupları, çilesini seven insanlar, bu dünya hayatının imtihan olduğunu bilen insanlar, yaptığının mükafatını kula mihnet eylemeden, Allah'tan isteyen insanlar bugün bu koltuklarda karşımızda oturuyor." dedi.

Başkan Türüt'ün ardından Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap selamlama konuşması yaparak, slayt gösterisiyle projeler hakkında detaylı bir sunum yaptı. Kasap konuşmasında "Bürokrasi ister istemez seçim süreçlerinden etkileniyor. Allah'a çok şükür ki zaferle sonuçlanan 1 Kasım gününden itibaren psikolojik olarak da artık bir rahatlama oluştu hemen herkesimde bizde Belediye olarak daha iyi bir çalışma atmosferi içindeyiz. Hizmet etmek açısından Belediye çalışmalarımızı biz üç ana başlık altında topluyoruz bir tanesi günlük yapılması gereken belediye faaliyetleri bunun içerisinde şehrimizin kentsel anlamda görüntüsünü ortaya koyan dekoratif mimari olarak adlandırdığımız bu çalışmalar bir taraftan yürüyor. Bir taraftan da insanı odak alan yeni belediyecilik anlayışımızla yani sosyo kültürel eğitim ve benzeri faaliyetleri yürütme gayreti içindeyiz ve büyük projelerimiz" dedi.

Başkan Kasap'tan sonra AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal bir konuşma yaptı. Karal "Biz AK Partililerin niyeti hayatımız boyunca son nefesimize kadar hak çizgisinde olma niyeti olmalı değerli kardeşlerim onun için bu partiye gönül vermiş olan tüm kardeşlerimizin ortak ideali ve hayali bu olmalıdır. Daha güzel bir Rize daha hayırlı bir Rize hayat şartları daha da modernleşmiş fikri dünyası daha güzelleşmiş bir Rizeli ve daha güçlü daha müreffeh bir Türkiye ve İslam dünyasının önünü açmış İslam dünyasının dışındaki ülkelerde öncü ve rehberlik yapabilecek güçlü bir Türkiye var edebilmek bizim en büyük hayalimiz olmalıdır. Rize'mizde başlatmış olduğumuz projelerimizin bir an önce bitirilmesi, başlayacak olan projelerin bir an önce başlayabilmesi devam eden projelerin bir an önce başarıya ulaşabilmesi bizim birlik ve beraberliğimize bağlıdır. Bu dönemde inşallah en fazla üzerinde duracağımız en önemli projelerimiz, bir tanesi Rize hava limanının bir an önce hayata geçmesi olayıdır. İkincisi Ovit tüneliyle bağlantılı olarak inşallah hayata geçireceğimiz lojistik merkezinin bir an önce başlatılması olayıdır. Üçüncü olarak ta, çayımızın çay sektörümüzün önündeki var olan mevcut sıkıntıların bir an önce giderilmesi noktasında bazı adımlar atabilmektedir. Diğer rutin çalışmalarımız zaman ve zemin içerisinde devam etmektedir. İnşallah Cenabı Hak bizlere çok daha güzel günler gösterecektir. Bu birlik ve beraberliğimizle Rize'mizi çok daha başarılı çağdaş çok daha modern bir kent yapacağız." dedi.

Son olarak Muradiye Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı selamlama konuşmasıyla birlikte Muradiye'de yapılan yatırımlar konusunda bilgi verdi. Balcı'nın ardından 1 Kasım Genel seçimlerinde Merkez İlçeye bağlı Beldeler arasında birinci olan Muradiye Beldesi Belde Başkanı Mehmet Delihasan'a, Merkez İlçeye bağlı köyler arasında birinci olan Yanikasarcılar köyü başkanı Yunus Ketenci ve Merkez İlçeye bağlı Mahalleler arasında birinci olan Yağlıtaş Mahallesi başkanı İsmail yazıcıyı ödül olarak plaket verildi.

ak parti ak parti rize hasan karal reşat kasap rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!