Advert
Advert
Advert

Avcı: "Biz sadece siyaset yapmıyoruz"

AK Parti Rize teşkilatı, Aralık Ayı Ardeşen ilçe danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

Avcı:
Avcı: admin

Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Sadık Bayraktar, Belediye Başkanı Hakan Gültekin, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın kolu yönetimi, gençlik kolu yönetimi ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Toplantı ilçe başkanı Sadık Bayraktar’ın açılış konuşmasıyla başladı. Teşkilat içi çalışmaların değerlendirildiği toplantılarda aylık gerçekleştirilen çalışmalar hakkında ilçe yönetimi, kadın kolu ve gençlik kolları sunumlarını yaptı. Ayrıca belediye başkanı Hakan Gültekin de belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Toplantıda konuşan AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı, “Ardeşen’de yüzde 69, il genelinde de yüzde 76 gibi bir oyla Ardeşen ve il genelinde bugüne kadar bir siyasi partinin almış olduğu en yüksek oyu aldık. Buna mazhar olabilmek bunun sorumluluğunu taşıyabilmek kolay değildir. Asla bu oylar teşkilatlarımızı şımartmalı, bilakis ayaklarımızı çok daha sağlam bir şekilde yere basarak milletin bu teveccühüne mazhar olabilmek için çok daha fazla çalışarak, disiplinli bir şekilde yolumuza devam etmeliyiz. 2019 çok fazla zaman yok seçimler göz açıp kapayana kadar geçiyor.” dedi

İl başkanı Avcı Ak Parti kadroları olarak sadece siyaset yapmadıklarını belirterek, “Dünyaya nizam vermek isteyen bir medeniyet tasavvuru etrafından birleşmiş arkadaşlar olarak, biz sadece siyaset yapmıyoruz. Biz bir medeniyet tasavvurunun temsilcileriyiz. Ve bir dava etrafında hiçbir menfaat beklemeksizin bir araya gelmiş insanlarız.” ifadelerini kullandı.

ak parti ak parti rize ardeşen
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!